lördag 8 juni 2013

Prinsessbröllop! Lördag 8 juni 2013.Studentfest i går!

I går, fredag var det fest i Örebro. Mitt barnbarn nr 13 av 14 tog studenten. Filip Hallkvist är namnet. Stor fest med god mat och kaffe med tårta .
I dag har det varit prinsessbröllop och hela Sverige har festat mer eller mindre. Strålande väder, fint brudpar och skön sång av Peter Jöback!

Jag hann se hela vigseln innan jag gav mig iväg ut med ett antal gängliga tomatplantor i alldeles för små krukor som nu planterades om i stora sådana. Detta borde ha gjorts för länge sedan men tiden vill ej räcka till.  När jag börjar tänka på semester får jag fart i mig . Då måste allt vara klart så det kan växa till sig under semesterdagarna.

Till förmiddagskaffet under päronträdet, med "studenttårterester" fick jag besök av mina två systrar. Det är ej så ofta vi träffas alla tre samtidigt. Om allt går vägen så kommer vi att nästa vecka även träffa vår bror,hemma i vår barndoms Figeholm.Det ser vi fram emot!

I dag fick jag telefonsamtal från min vän Stefan, som berättade att han, på väg från Malung där han sålt blommor, strax skulle passera Lesjöfors. Jag följde honom genom samhället och berättade. Fick honom att stanna till lite extra utanför vad som var vårt Färgcentrum under vår familjs tid i samhället.Riktigt roligt att vara med på resan genom "bruket".

Tyvärr är jag redan trött och tänker gå till sängen, lämnande dagen bakom mig i tacksamhet över att jag orkat med att jobba i trädgården. Mina " hjälpredor" har varit upptagna på annat håll denna vecka så jag var så illa tvungen att jobba själv. Nu önskar jag er en God Natt och en ny fin morgondag! Gud är god!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar