söndag 27 maj 2018

Söndag 27 maj 2018. What a day!!!Slutet gott- allting gott!

Det var söndag morgon och jag,  ännu omtumlad efter min resa till Wien. kom ovanligt snabbt på benen och började plocka upp ett och annat ur resväskan. Nej då , den är inte helt uppackad ännu.
Anledningen är att jag avskyr att packa upp, även om jag redan direkt efter hemkomst tog till tvättmaskin det som skulle dit. Men resten? Jodå i morgon bittida tar jag itu med detta tråkiga!

I kväll har jag letat efter min iPhone, som jag till slut lyckades hitta genom hjälp av "paddan" och min dotter Kerstin, som fick se mitt dilemma precis innan hon skulle somna, fattade situationen och ringde  många, många gånger.

Vad har hänt i dag? Jo det har varit  många små  motgångar och lika många böner till Gud, som aldrig sviker. "Men Gud vad rolig du är" har jag sagt flera gånger och så har jag gråtit en skvätt för att han är så god och svarar på mina små enkla böner.
"Spärras din väg utav hinder så väldiga, och utav berg, som där skyhöga stå, räkna med Gud för han gör det OMÖJLIGA! Han gör vad människor inte förmår." Den låten tonar ofta inom mej.

I dag fick jag ett kärt besök av yngsta barnbarnet Tobias, som kom med Kina-mat så god. Han frågade vad jag ville ha att äta. Friterad kyckling, kycklingspett och ris smakade ljuvligt och något som gillades av oss båda. Betala? "Nej, mormor! Du kan få bjuda nästa gång."
Låter bra! Då ser vi framåt mot ännu en härlig lunch tillsammans..
Tobias hade inte så mycket tid men när han åkte iväg så ringde min vän Stefan och ville ha en kopp kaffe. Han hade inte heller så mycket tid men det var roligt att ses för det var ett tag sedan sist. Han är just nu sjukskriven. Bed gärna för honom att allt ordnar sig till det bästa! Gud sviker aldrig!

Nu är dagen slut och jag har verkligen mycket att tacka Gud för och det ska jag göra innan jag somnar. Att se Guds omsorg i små enkla vardagliga ting det gör mig så glad. Jag är aldrig ensam. Igen behöver vara det för Gud vill ha gemenskap med oss. Alltid! Och "Han Kan göra mer, ja långt mer, än vi kan bedja eller tänka". Så står det i Bibeln och det håller att lita på.

Sov Gott, mina vänner! I dag var det på TV 2 en fin gudstjänst från Pingstkyrkan i Västerås,tror jag och i kväll har jag varit med TV 4 och minnesgudstjänsten efter Lill-Babs, som givit så mycket glädje under sitt liv.  Vi har alla fått gåvor att förvalta och gör man det då genom att visa kärlek och uppskattning till sina medmänniskor, som tydligen Barbro gjort, så är det värt att minnas! 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar