lördag 12 maj 2018

Lördag 12 maj 2018. Sol och blommor.Sommar!

Så var det åter lördag! Så fort veckorna går. Jag letar, som vanligt. I tre dagar har jag letat efter arbetslusten. Som vanligt tror jag att den kommer i morgon.
Vilken solig varm dag vi haft i dag också.
Promenaden runt kvarteret blev ej av på förmiddagen, som i stället användes till att dela en svår situation med en medmänniska. Bed gärna med mig för den människan, som behöver få uppleva frid och glädje igen!

Framåt kvällen tog jag en promenad! Vilken strålande kväll!
Jag älskar dessa sköna ljusa kvällar!
Nu bor jag "mitt i smeten", som man säger.  Går över Järntorget och runt mitt kvarter. Närbutiken hade stängt för dagen så jag får ta en tur dit i morgon.

I dag gifter sig mina fina grannar i Järnboås kyrka. Är så glad för dem!
De flyttade in i huset ungefär samtidigt som jag. De fick trean som jag lämnade tanken på när jag fick tvåan bredvid. Två Bostadsrätter bredvid varandra till salu samtidigt!
Trots att jag bor i stadens mitt så upplever jag här att det är så tyst och lugnt innanför våra grindar.
Nu har det blivit så fint på innergården med blommor så vackra. Så skönt att kunna njuta av dem utan att ha minsta besvär med vattning och ogräsbekämpning.

Nu kom Jon Blund för nu är det dags att sova och jag har inget val. Jag har gäspat länge. Så skönt att få skriva lite innan jag intar sängen. Så tacksam jag är för en underbar dag!
Även om lägenheten är mörk så har jag nära till solen på husets utsida.

Sov Gott, mina vänner! Nu en pratstund med Gud. Speciellt för den vän jag nämnde om, som behöver frid och vägledning på sin livsvandring
. Livet är inte alltid varken rättvist eller lätt. Att förbön har betydelse är vi många som känner till! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar