lördag 15 december 2018

Lördag 15 december 2018. Roligt att blåsa bort damm från datorn!

Damm på datorn har jag ej haft på en tid! Inte på skrivbordet heller! På datorn blåser jag nu bort det.
Skrivbordet ska jag ta itu med vid tillfälle! Före eller efter jul!Det måste bli FÖRE !
Där jag ska fira jul har de ej sparat damm så jag räknar med att fira en (kanske vit) ren och fin jul!

Jag var ju så glad för den korta väntetiden för operation så jag står hellre ut med att se lite damm på datorn tills jag får tid för städning.
Det verkar som om alla har "sitt att göra" och då blir man inte störd av telefon eller besök!

Hur ska jag beskriva den gångna dagen? ( Om det gällt min mamma skulle hon ha skrivit;" Hu en så lessam dag!" ) Jag skulle närmast vilja säga:" Vilken konstig dag!"
Inget har varit sig likt och med min fantasirika läggning så tänker jag att det beror på den där bedövningssprutan jag fick i ögat i går.
 Ajajaj, nu irriterade jag sjuksköterskor och läkare i min stora familj! Fast ingen har väl tid att läsa vad jag skriver när det är bara en vecka kvar till jul.

Jag fick mig ett litet gott skratt av att se ett foto på en mycket liten tomte på ett stort bord med texten :
"Det får räcka med en liten tomte, blir inte så mycket att plocka bort sen när julen är över.""
Han är  smårolig JanErik Nygren från Lesjöfors. En god vän sedan han var barn och familjerna umgicks. Så roligt vi hade fast då anade vi inte vilka talanger som fanns i honom!

Nu kastar jag en blick på klockan och ser att det är dags för sängen, för en del av er som läser blogg, så nu ska jag säga att dagen varit grå, utan händelser, mer än att jag via SMS fått ihop morgondagens program som börjar med att jag hämtas till lite julaktiviteter hos Tobias och Carro då jag får träffa hennes mamma och mormor. Att träffa människor gillar jag .

 Det kommer att hända mer i morgon! Berättar jag om då jag vet hur det blev!
I dag har jag haft smskontakt med min vän Anna Granberg, en god vän sedan många år. Hon och hennes man läser både grekiska och latin och blir allt mer lärda. Jag nöjer mig med att vara deras vän!! Det är så värdefullt  med vänner i olika åldrar, som jag delat upplevelser med. Dock ej med grekiska och latin involverade!

Nu säger jag Natti, Natti och tackar Gud för att jag ser damm på datorn! Sov Gott mina vänner!
Sämre dagar har jag varit med om! Bed gärna för killen (invandrare) som gråter för att han är osäker om han ska kunna nå målen och få börja gymnasiet nästa år. Bed att han får all hjälp han behöver och att han får framtidstro! Gud älskar honom och vill att allt ska gå bra men människor behövs för att vara Guds redskap. Vi har alla ansvar för våra medmänniskor! AMEN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar