måndag 3 november 2014

3 november 2014. Träning. Mera från år 1990.Kortisblogg.

Från "källarvalven" och tiden i Lesjöfors. Lars Erik Östell är barnvakt åt Ulla, som äter kvällsmat.Ulla 3 eller 4 år.
10 grader i kväll. Regn och solsken i dag.Matgästen fick Makloubeh och gillade det. Efter träningen sov jag en stund. Nu känns det bra att få sitta och blogga lite. Jag går genast till 90talet så jag hinner ifatt mig själv innan det är för sent.

6 april 1990.Fredag. Johannes och Fredrik till skolan. Satte sedan igång med att förlänga ett par jeans åt Fredrik. Lennart kom med en säck Svennevadpotatis.
Kerstin ringde och frågade om jag kunde gå till Magnus, som var sjuk, med lite mat. Det var ju enkelt, så nära, som de bodde. "Städade i Mattias rum", står det bl.a.
Bakade bullar, som senare hämtades av yngsta dottern. Georg kom med tåget och vi tog en tur på stan.

Lörd.7. Kaffe på sängen som vanligt.Johannes till stan och samlar pengar till Eritrea.
Georg är trött och lite orolig för sitt hjärta!!!!!
Elsemarie och Lasse åker till fjällen i sällskap med Hans och Birgitta. Georg och jag tar det lugnt och tittar på TV. Johannes sover hos en kompis i natt.

Sönd. 8.Tittat på TVgudstjänsten sedan vi först druckit kaffe med Mattias, som ensam, kört tidningar i dag. Han började kl ½5. Då var det tio gr minus. Georg med tåget till Linköping.

Påskafton 14 april. Sven och Georg grejar med inbjudningskort till bröllopet. Sedan hos Kerstin på påsklunch.
15 april.Georg var med Kerstin och Magnus och delade ut tidningar på morgonen. Ringde sin bror Elon och gratulerade på födelsedagen. Lars och Berit var där.

Så får det räcka för i kväll. Nu ringde Elsemarie. Hon hade varit och sjungit i kammarkören och tog sedan en promenad med Isak. Det är trevligt med en liten signal på kvällskvisten.
Önskar er alla GodNatt. I kväll kommer jag i säng tidigt. Så skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar