söndag 4 maj 2014

Söndag 4 maj 2014. Nu börjar år 1985.

År 1984 slutade i sorg. Georg och jag hade nu mycket att bestyra med begravning osv. För Georgs del betydde det ju också att han måste få en ny bostad. Han hade inte haft några bostadsbekymmer förut. Men vi fick ta en sak i taget.

Jag bakade kaffebröd och tårtor i Örebro och den 10 januari var det begravningsgudstjänst på Skogskyrkogården, där vänner och släktingar från både fastlandet och Gotland mött upp. Minnesstunden var förlagd till Korskyrkan inne i stan. Jag hade gjort mitt bästa när det gällde bakverk till kaffet.
Dagny och Henry hade haft bageri och konditori och jag ville på detta enkla sätt hedra dem med goda bakverk. Många vänner höll tal och vi blev påminda om hur mycket  glädje de, trots sina besvär med hälsan, spridit under sin livsvandring.
Våra barn med familjer var förstås också med och stod för sång och musik under dagen.

Den 21 januari var jag i Stockholm igen. Den 23 satte vi ner urnan på Skogskyrkogården. Ett par släktingar, boende i Stockholm var också med vid det tillfället.
Samma dag var Georg och jag på Västmannagatan och tittade på ett rum som var hyresledigt. Han fick hyra det och därmed var det bekymret ur världen. Nästa dag for jag åter hem till Örebro.

Georg kom hem till Svens 35årsdag den 30 januari då vi firade honom tillsammans  med en del vänner.

Nu har jag blivit trött och slutar därför mitt skrivande för i kväll. 
I eftermiddag har jag varit på födelsedagskalas hos ett barnbarnsbarn, som fyllde 14 år och innan dess var Filip här och fixade med datorn för nu kommer han ej hem på flera veckor så det var bra att han kunde lösa problemen åt mig i dag innan han begav sig till Växjö.

Önskar oss nu GodNatt med en förhoppning om att vi alla ska sova gott. Gud med oss! Amen!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar