fredag 9 maj 2014

Fredag 9 maj 2014. Lättjan tog överhand i dag.Lite år 1985.

Det är vår.Den goa Emil har plockat tussilago till mormor., som blev så glad.
Ja så blev det en sån där lat dag igen. Till sängs för sent i går kväll! Sova middag i dag. Gör jag det är det inte mycket bevänt med resten av dagen. Men nu är det så och jag avslutar dagen med att blogga.

Lika bra att gå direkt till år 1985 och april månad. Mars tog ju slut i förra inläget.4 april är Georg hemma för påskfirande och tar med sig de två äldsta barnbarnen, pojkar födda år 72, ut på stan. Det gillade alla tre.
Två dagar senare är det påskafton och påsklunch hos oss för flera barnbarn och ett par föräldrar. Sven och Maria var lediga och ensamma det kommande dygnet. Alla föräldrar behöver sådana dygn ibland och som farföräldrar kändes det bra att finnas till då.

Annandagen står det att " Georg packar för Israel"och reser till Stockholm.Elsemarie också.
Innan dess lunch hos Kerstin.
Den 12 tre barnbarn här. Grillar korv.Elsemarie hemma över veckoslutet.
Den 21 kom Georg sent på kvällen åter från Israel och några dagar senare till Örebro.

Söndag 28 står det att Fredrik hjälpt till med att "ta upp kollekten" i Filadelfias förmiddagsgudstjänst.
 Hela familjen samt Kerstin med familj här på middag. Två kusiner sover sedan över här. En kusin följer med till Hovsta och sover över där. Vi passar in lite efter åldrarna. Det finns ett antal killar att "plocka ihop av" kan man säga!
Två lediga dagar före första maj. Då passar man på att byta lite. Vad gäller kusinerna som sov över här har jag skrivit:"Busar friskt." I morgondagens inlägg får ni se bild på gossarna.

Men nu är april år 1985 slut och jag tänker gå till sängs i tid så jag slipper sova middag i morgon. Sov Gott, säger jag som vanligt."Det går en ängel kring vårt hus", läste vi på kvällen när jag var barn.Den duger fortfarande.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar