onsdag 11 juli 2012

Nytt försök med bilder i Örebro 2012.


Minns ni i går att jag skulle försöka skicka bilder. Kunde inte!
Nu gör jag ett nytt försök . Med hjälp!Som snart ska komma hem.

Medan jag väntar på "Ängeln", ska jag berätta att jag i morse väcktes ur min sköna sömn av ett SMS. Klockan 6.45. "Tandläkartid! Klockan 9.00. No -replay". Jag arma människa hade totalt glömt att det var i dag! Kunde absolut inte gå dit i dag! Klockan blev 8 och jag ringde. Bad om ursäkt och förklarade mig villig att stå för kostnaden.
" Ja du har ju en tid i morgon också. Vi ses då", fick jag till svar.

Nu ringde sköterskan igen och bad att få skjuta upp besöket i morgon till i augusti eftersom de hade fått in så många akuta. "OK," sa jag med lättat hjärta. Har Isak här och vill inte lämna honom klockan 8 på morgonen. Han har nog svårt ändå med familjen på semester. Jag ser i hans sorgsna ögon att han undrar vart de tog vägen. En fin familjehund, det är han. Nu är jag hemma hos honom varje dag tills han återförenas med sin "flock". Då blir det stort pusskalas, ska ni veta. Jag ska skicka den utlovade bilden på honom. Snart!



Ja, om detta gick vägen så skulle ni nu kunna se två bilder från Korskyrkans Bibelskola (Stockholm). Det ena med församlingens pastor Linne´Eriksson, pensionerade pastor C.Th. Lundström samt två av församlingens ungdomar. Allt försiggick på kvällstid förstås. Gedigen undervisning och vi lärde oss mycket. Särskilt minns jag Pastor Lundströms undervisning om den lokala och den universella församlingen.
På den andra bilden kan man se eleverna i olika åldrar.

Den här dagens morgon var så kall och motbjudande så jag undrade hur jag skulle orka till kvällen. Så hände det fantastiska. Mitt på dagen kom solen och värmen som fortsätter ännu i kväll. Jag fick besök av barnbarnet. Vi fikade och pratade och hon gick ut på långpromenad med Isak.
I samma stund dök min gode vän trädgårdsmästaren upp. Han är helt otrolig . På en kort stund hade han formklippt en stor buske, Sågat ner flera trädgrenar som skymde rosorna,spikat upp dessa (rosorna) mot väggen och till slut rensat plattorna så infarten är nu en fröjd för ögat.Klipper gräsmattan när det behövs och det alldeles gratis. Själv gick jag omkring och åt smultron och några hallon som nu var mogna.
Härligt! På söndag får jag besök av en skolkamrat, som jag, hör och häpna,inte sett på sjuttio år.Då blir det säkert hallon till efterrätt. Det är alltid fest när de första hallonen kan serveras.

Just nu lovar TV regnskurar i morgon också. Men jag gläder mig åt det fina vädret
som nu råder.
Det bästa i dag var när tandsköterskan ringde och ändrade dagens och morgondagens tandläkarbesök till två dagar i augusti.

Nu ska jag njuta av kvällens skönhet."Passa på", är ordet. Ha en skön kväll du också. Gud är god och vakar över oss med sin kärlek.

1 kommentar:

  1. Precis som för mej för två veckor sen i måndags. Skulle till tandläkaren då som också ringde och sa att på grund av sjukdom, flyttades tiden till i augusti.
    Så roligt det måste vara att träffa en "gammal" skolkamrat! Något jag också skulle önska!! 10 st av ca 30 st niondeklassare träffades förra året på 35-årskalas plus vår klassföreståndare.
    God natt!!

    SvaraRadera