måndag 23 juli 2012

Blåsig julidag i Örebro 2012. Vad mera?



Hahaha!!! Så bra. I dag sjunde dagen kom ett stilla regn efter sex regnfattiga dagar, som varit till glädje. Särskilt när solens värmande strålar varit i verksamhet.
Samvetskvalen från i går för utebliven vattning försvann som en blixt. Så slapp jag vattna i dag också. Tack Gud för regnet. I dag.
Men... Dagen började bra med besök av dotter, som handlat mat, som jag behövde. Se där Guds godhet. Nu slapp jag både handla, betala eller vattna.Ytterligare en matkasse på altan. Avsett för "ängeln" och mej.

Fick åka med dottern till träningen. Efter det kärt besök av en f.d. örebroare, numera bosatt i Värmland. En liten tur till en vän som fyller 85 år i dag. Och skjuts hem. Nu sitter jag här och är så tacksam för allt. "Ängeln" fick kycklingfile´ och nyupptagen potatis till sen lunch. Åkte i kväll till Norrköping för ett par dagars gemenskap med syster och pappa.

Denna dag har varit så dyster. Blåsig och mörk som en höstdag. Hoppas på en fin dag i morgon då jag väntar besök av en väninna. Alltid roligt med besök. Det livar upp en 85åring.

Skulle berätta lite mer om Kil 1952 men kom på att jag borde kanske prata med mina två systrar först. Om de förde dagbok på den tiden kan de bistå med något därifrån.Nu är klockan snart 22.00 och både min bror och mina två systrar sover så här dags. Bäst att vänta tills i morgon. Förresten ,jag kan väl göra som dom.

"Så går en dag än från vår tid och kommer icke mer. Och än en natt med Herrens frid till jorden sänkes ned."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar