söndag 8 juli 2012

Första juliveckan 2012.

Ack så fort tiden går!I dag är det söndagen den 8 juli och snart kommer nog den sommar vi väntar på. Kommer just ihåg när vår svärson från Palestina, efter ett par år i Sverige, sa till sin fru en sommardag:" Hoppas att den här vintern tar slut innan nästa kommer!" Kanske skulle han kunna säga det denna sommar också, men nu har han varit så många år i Sverige att han kan årstiderna här.Att de ej är förutsägbara.

Men nu måste jag fundera på vad jag sysslat med den gångna veckan.

Började veckan med att åka till Växjö. Nästa dag till Öland tillsammans med mina två systrar. Fortsatte med ytterligare en dag i Växjö , där jag följde min syster till sjukhuset tidig morgon och sedan tillbringade en trevlig dag tillsammans med barnbarnet för att nästa dag ta bussen tillbaka till Örebro.

Fredag träning. Fick skjuts till affären. Efter det fika. Sedan besök och mera fika med jordgubbar och glass. Fick grundlig undervisning om hur man scannar gamla kort, vilka skulle varit med i detta inlägg men jag har ej lärt mig att skicka dem och har ingen just nu som kan göra det åt mig, så det är som det är.

Gårdagen var jag dottern behjälplig med att fixa smörgåstårtor till dagens födelsedagskalas för yngsta barnbarnet, som nu är tonåring.
Ett 20tal personer kom till festen i dag. Smörgåstårtan var god och vackert dekorerad av födelsedagsbarnets hulda moder som också bjöd på pannacotta i stället för tårta. Allt enligt barnets önskan.Har man födelsedag så har man!

Jag tog mig för med att baka tekakor sedan jag kommit hem från kalaset. Nu är de färdiggräddade och jag tror att jag ska sova. Får berätta om ankomsten till Kil efter flytten från Stockholm nästa gång. Sov gott! Så "hörs" vi i morgon!!!Gud är god och vakar över oss, sina älskade barn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar