söndag 23 juni 2019

Söndag 23 juni 2019. Ibland finns inget att skriva om. Men jag kan ju alltid säga GODNATT!

Nyss åt jag jordgubbar och grädde till kvällsmat.  Jag hade kvar sedan i går då Tobias  och Carro kom hit med sådana godsaker.
När vi åkte från Glanshammar i går fick jag både rabarber, blommor och smultron  med mig hem.

Smultronen åt jag tillsammans med frukosten i dag. Blommorna står på bordet och doftar så gott.  Rabarbern ska bli paj.! Det är alltid kul att komma ut på landet och få del av dess godsaker.

Jag funderar på att ge mig iväg på semester. Det hör ju till att man gör det den här tiden på året.
Nu blir det bråttom att få med de rätta sakerna! Både vad gäller kläder, paddor och dator, batterier och sladdar. Mamma och pappa åkte en gång på semester och hälsade på hos pappas syster som bodde i Oskarshamn, två mil hemifrån. De var borta fredag till söndag.

Numera har jag resfeber i överkant, om ni förstår vad jag menar. Ändå är det ju stor skillnad att resa iväg utan att ha ett antal barn att tänka på vad gäller kläder och roliga saker.
Jag vill minnas att jag i tidigare blogg berättat om vår resa till Holland när Elsemarie var bara ett halvt år gammal. Vi hade en jättefin resa tillsammans.

Eftersom dagen svunnit utan att något viktigt har inträffat så är det lika bra att säga  GodNatt till er alla. Jovisst har jag skrivit flera SMS och fått svar. Nu för tiden är man inte isolerad!

Dock är det ej nyttigt för välbefinnandet att vistas ensam inomhus en hel dag. Jag borde ha tagit en promenad runt huset men ibland är det som om jag är nöjd med att "bara vara".

Gud och jag har ju alltid en del att samtala om och han är så god och hör och besvarar mina små barnsliga böner! I dag har jag bedit för tre  vänner som behöver hjälp från Gud på olika sätt! De känner inte varandra men Gud vet om dem och deras behov av hans bistånd och hjälp. Så gott att få vara med och nämna dem inför Gud! Han bryr sej om sin skapelse!

Sov Gott, mina vänner! Gud är god!
Gud finns alltid till vår hjälp pågrund av att han älskar varje människa så mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar