fredag 17 augusti 2018

Torsdag 16 och fredag 17 augusti 2018. Det händer så mycket!

Här har jag flera dagar pratat om " överhoppat" som skulle fram i ljuset. På grund av att det "överhoppade" i viss mån kan knytas till dagen i dag (fredag) så nöjer jag mig med att skriva enbart om torsdagen just nu. Bäst så, för ordningens skull, eftersom den varit eftersatt en tid.

Torsdagen hade jag fått tid hos min fantastiska hårfrisörska, som får mig så fin varje gång jag är där. Nu var det lite för långt uppehåll egentligen men hur hon nu får till det begriper jag inte men även om det blir försenat med besök så är håret fint ändå.
Jag promenerade både dit och hem. Måste se till så jag håller benen igång och då är det ju perfekt att ta vara på tillfällen då man kan få en lång promenad.

Det blir verkligen en nostalgitripp  med minnen som dyker upp hela tiden. Just den stadsdel där vi först hamnade när vi kom från Lesjöfors till Örebro och där vi bodde de åtta år som utgjorde vår första etapp av boende i Örebro. De år då vi hade samtliga barn boende hemma vilket betydde liv och rörelse och en underbar tid då vi alla var tillsammans. De åren medan barnen går i skolan och har sina kamrater och vi delar livet med varandra är så värdefulla år som man med tacksamhet ser tillbaka på.
Det var många minnen som dök upp i går igen. När jag inte promenerar utan åker färdtjänst blir det lite annorlunda.
Jag handlade lite i min gamla närbutik på hemvägen. Den affären tycks byta ägare ibland och allt blir bara finare och finare med diverse ny inredning osv. Med mitt förflutna som egen företagare så ställer jag mig en och annan fråga. Men hur eller hur så är det skönt att gamla butiker kan finnas kvar , även i ny tappning.
Nu tänker jag nöja mig med detta i kväll. Jag har en hel del att reda ut i morgondagens blogg.
Nyss smsade ett barnbarn och bad om extra förbön för nu hade förkylning med halsont slagit till. Visst blir jag glad över att få vara med och be till Gud för mitt barnbarns tillfrisknande.
Gud sviker aldrig har vi lärt oss.
 I övrigt så låter jag den här speciella dagen få stå över till i morgon. Behöver få lite distans till denna dags upplevelser. Nu säger jag GodNatt till er alla mina vänner. Sov Gott! Gud är god!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar