onsdag 8 augusti 2018

Sammandrag 7-8 augusti

Ja numera får man vara glad om man kan minnas ett par dagar i taget utan anteckningar.  Fast jag kör med dagbok också så det är lite samarbete på  gång Klockan är snart 18.00
De båda rektorerna har kommit hem och bjudit mig på kaffe.

Svaret på frågan ”Vad har du gjort i dag?” blev något annorlunda mot i går då svaret blev att jag sovit , ätit och plockat ur diskmaskin. Svaret i dag var i stort samma med skillnaden att ”Idag  har jag plockat  in i diskmaskin efter gårdagens middag och dagens frukost.

Till min väninna Gs stora bestörtning trivs jag med detta liv.
Hon tänker på min framtid och att jag möjligen lägger mig till med ovanor som sedan blir svåra, om ens möjliga, att ta sig ur. Må Herren hjälpa mig att komma till rätta med mitt annars välordnade liv när jag om några dagar åter är i Örebro. Jag är medveten om de stora risker som föreligger.

Utöver arbetet med diskmaskinen och sömn dessa två dagar ringde jag min vän Elsa  på tisdagen, tittade på ” Utvandrarna” på tisdagen.

I dag , onsdag lyssnade jag till en så värdefull undervisning  (på paddan) det första jag gjorde i morse.  Ibland så bara händer det och det visade sig att jag ”ramlat” rakt in i en ”serie” där en pastor  undervisar.  Den var så bra så jag lyssnade två gånger . Fortsatte sedan med nästa nummer och
kommer att ta del av de kommande avsnitten.
 Kaffebrickan står varje morgon klar sedan rektorerna har gett sig iväg till sina jobb  och jag kan välja var jag vill sitta och dricka mitt morgonkaffe. NEJ jag har inte klagat!
Nu drog Else-Marie till havet för aftondopp och sedan ska vi alla tre iväg till våra vänner  sedan många år, Birgitta och Eduardo och deras familj.

Nu är den alltså klar, kvällens blogg och jag kan gå direkt till sängen när jag kommer hem  igen. Här är så underbart att vara så jag njuter varje dag. Natti, Natti mina vänner! Sov Gott! Osminkad skickas den iväg nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar