måndag 27 augusti 2018

Måndag 27 augusti 2018 och ytterligare dagar.

Så blev det som jag fruktade. Jag hann inte med utan kom åter på efterkälken.
Lika bra att jag skriver lite om dagarna som förflutit.
Onsdagen den 22 hämtades jag av Kerstin och vi åkte till Liam som skulle fylla  åtta år ett par dagar senare och nu skulle fira sin födelsedag. Av mej fick han en inbunden bok om Pelle Svanslös. Han kan alla bokstäver och kommer snart att kunna läsa om Pelles liv och leverne.
Vi bjöds på jättegod soppa med gott bröd och en stor fin födelsedagstårta fick avsluta festen.

När jag av Kerstins skjutsats hem så var det mycket folk på gården bakom järngrindarna där jag bor.
Där pågick korvgrillning som "föreningen" bjöd in till.
Joodå nu blev det ännu mera mat och så lite småprat. Jag somnade mätt och glad den kvällen också.

Hoppar till fredagen den 23 aug. Kerstin på väg in till stan ringde och frågade om jag behövde något från affären. Så fick jag hem varor utan att själv anstränga mig.  Betala? Inte ! Jag har, som jag sagt tidigare, så omtänksamma barn. Nu hade jag allt jag behövde till morgondagens lunch då jag bjudit in två väninnor. Jag kokade soppa, liknande den som vi fick hos Liam. Kerstin hade bakat en härlig Fyriskaka som hon hade med till mej.

Klockan 14 på lördagen skulle lunchen gå av stapeln.
Var inbjuden till elvakaffe hos goda vänner samma dag. Hämtades med bil.
Ove Eriksson med fru Stina och två killar  fyra och fem år gamla hade kommit till Örebro på besök. De är bosatta i England men vistades några veckor i sin sommarstuga på Västkusten och passade på att göra ett besök hos vänner i Örebro. SÅ roligt att få träffa den lilla fina familjen.

Väninnorna kom och vi åt den goda soppan. Nästan lika god som den vi blev bjudna på hos Liam.
Fyriskakan med vispgrädde till efterrätt.

Ja så blev det som så ofta, Jag får lämna en del till morgondagen och inta sängen.
Om två veckor blir det val i Sverige och det är bara att hoppas att vi tänker noga på forntid, nutid, framtid innan vi går till val.

Nu väljer jag i alla fall sängen ! GodNatt mina vänner! Jag är så tacksam att jag vet att det finns en Gud som inte tappar kontrollen.  Och alla vi som tror på den Guden och bär vårt land och folk i bön, som Guds medarbetare vi håller samman och tackar Gud för att han ger oss nåd att fortsätta som han sagt. Mot det onda! FÖR det goda! Jesus har lovat att vara med alla dagar intill livets slut!
Sov Gott! Gud är god!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar