söndag 12 augusti 2018

Söndag 12 augusti 2018.Ensam igen.

Som jag tidigare berättat så är mitt åldersproblem min försämrade syn. Något som gör att jag gråter i min emsamhet  ! I dag försvann en liten skruv som ingick i en av glasögonbågarna, vilket fick sinakonsekvenser, så klart. Därför blir,trots att jag i kväll påbörjade bloggskrivningen tidigt, det en ytterst förkortad blogg.

Jag tar hjälp av en liten ficklampa emellanåt.
I torsdags skrev jag sista bloggen i Onsala. På fredagen åkte Lasse, Elsemarie och jagtill Örebro.
I mitt boende ingår en övernattningslägenhet, som nu utnyttjades.
Det kostar en slant som man gärna betalar för denna ypperliga service!

I dag var det dags för mina gäster att åka hem. Tillsammans med Tobias och flickvän åkte vi till Vintrosa och fikade hos "Tant Grön". Så skildes vi och jag fick åka med den skicklige chauffören Tobias tillbaka hem. I ösregn gick färden hem.Något vi hälsade med glädje efter den svåra torka vi haft så lång tid.Har fått meddelande att samtliga nått sina mål.

När vi kom hem hit i fredags så grät jag en skvätt. Det är lite skillnad att komma tillbaka till stan från havsmiljön.
Men för mig är det just nu det enda tänkbara att bo här och allt är så välordnat och bra så jag kan vara nöjd och glad för mitt boende.
Jag har  tidigare sagt att Elsemarie tycker att havsviken i Onsala med hela omgivningen påminner om Figeholm där hennes första kärlek till havet en gång tog sin början och jag håller med!

I dag blev jag också bjuden till Sven och Maria på middag men var då redan i Vintrosa så nu  har jag ännu en grej att se fram emot. Jag har så omtämksamma barn!

Medan jag var i Onsala samlades en del av dem till städning av min lägenhet. Jag är så nöjd, så nöjd  och tacksam för mina fina barn och deras familjer som bara vill mig väl! Gud välsigne dem, säger jag!
Möjligen har jag tryckt lite fel på tangenterna i kväll och för att begränsa sådana missar så avslutar jag denna kvällsblogg med undermåliga glasögon utan att skriva mer. Ha en fin kväll och SOV GOTT! Så tacksam för denna fina dag med så mycket bra regn som den torra jorden och vi alla behövde!
.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar