torsdag 28 juni 2018

Torsdag 28 juni 2018. Så var det dags för lite jobb i London. "Nu lyfter vi! Kram! "

Jag fick ett SMS från barnbarnet innan det bar iväg till London. De reser och far, mina barnbarn!
Vilka möjligheter som står ungdomar till buds i dag. Bra att de reser och skaffar erfarenheter! Det har man alltid nytta av!

Bibel och Anteckningsblock fanns med i packningen. Lugn och trygg, som alltid sa han i telefon adjö till mormor! Så kul att få jobba i London ett antal veckor. Ska bli roligt att följa honom på den resan!
Jag uppmanade honom att skriva ned lite, helst varje dag, för att ha lite hjälp för minnet när han kommer hem och ska berätta!

Lite senare ringde Inga (BussInga ni vet) Hon var i närheten och föreslog  en fikastund.
Vi två är lika i "mångt och mycket". Barnsliga i vår Gudstro och kan berätta om allt för varandra.
Hon hade köpt Potatissallad och god korv, av bästa sorten, Gurksallad och härliga Wienerbröd.
På balkongen avnjöt vi dessa läckerheter.  Nästa vecka ska vi åka till "Naturens hus" och äta lunch en dag!  Ska passa på medan uteserveringarna  förhöjer stämningen vid måltiden!

Vilken skön sommardag vi haft i dag!! Nej jag har inte tagit den där promenaden som jag missade i förgår. I morgon, i morgon! Ska till hårfrisörskan om hon nu inte har semester förstås. Glömde anteckna fast hon talade om när det skulle bli semester. Ajajaj! I så fall är jag illa ute! Gode Gud hjälp!

Hoppas, som vanligt, på god arbetslust i morgon!!
Nu ska jag, innan jag somnar be för en invandrare som är kristen och som riskerar att bli skickad tillbaka . Fick detta böneämne i dag. Mannen är trygg i sin tro och redo att dö för den. På grund av svårigheter med tolkning så är ärendet uppskjutet till en tidpunkt vid senare tillfälle. Vi ber tillsammans för denne kristne broder att han ska få bli till välsignelse och få uppleva Guds bevarande nåd. Gud är med de sina och en dag ska vi alla mötas hos Gud!

Sov Gott mina vänner! Gud är god!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar