lördag 23 juni 2018

Torsdag 21, Fredag 22, Lördag 23 juni 2018. Också en Midsommarhelg! År 2018.

Det är bara så med mej att plötsligt( men lång tid emellan) så känner jag på mig att jag har "något" i kroppen. Något som kan vara en begynnande liten förkylning tex,
För tre dagar sedan började det. Tror att det var värst i går. Då går det till så att jag gäspar och sover, gäspar och sover. Promenaderna uteblir. På FB talar jag om min belägenhet vilket får till resultat att ingen ringer och i ärlighetens namn ska sägas att sådana dagar räcker det med ett och annat SMS. Ibland undrar jag hur livet var utan den möjligheten att ha en och annan kontakt även om man inte mår så bra.

Torsdagen sov jag bort.  Dagen därpå var det midsommarafton. Tänkte på gångna midsommaraftnar då jag hade nystädat, flera sorters kakor klara.Ibland besök av släkt och vänner.

Vad hände i går? Jo sedan jag sovit på förmiddagen så sa jag till mig själv att nu fick det vara nog! Det var min plikt att åtminstone se till att det fanns bullar i frysen. I storhetsvansinne, som det heter, gav jag ju i förra veckan bort hela förrådet av nybakta bullar. Inget som jag ångrar. Absolut inte!

När degen var färdigjäst ringde Inga. (Buss-Inga ni vet. Vi träffades på bussen och har sedan dess varit goda vänner)
Hon var i grannskapet och hade tid att titta upp en stund. Vi två vet var vi har varandra och det passar alltid att ta en kopp kaffe tillsammans. På grund av mitt allmäntillstånd så fanns det ett och annat som ej blivit gjort. Efter fikat så tog hon itu med det "ogjorda" och jag bakade kardemummabullar. Hon fick nu med sig hem av dessa.

I går kom killen som varit i Ryssland dit han åkte i Söndags morse tillsammans med tre kompisar. Har foton på dem där de står i sina gula kläder tillsammans med övriga gulklädda svenskar. Det var fest, av allt att döma! Det enda jag vet om denna stora tilldragelse är att Sverige vann över Sydkorea. (Skulle jag till äventyrs ha fel så var snäll och rätta mig)

Nu hade de kommit åter och Tobias med sin tjej kom till mej och hade härliga svenska jordgubbar och grädde som de vispade medan de kokade kaffe och jag blev bjuden på fint kalas.
Jag fick utförlig resebeskrivning .Allt hade gått bra och de fyra svenska killarna drack vatten och coccacola. En och annan svensk hade inte nöjt sig med det men allt hade gått hyfsat till.

Så fort som jag kommit i form så ska jag visa foto på de fina killarna som var så nöjda med sin resa.
I dag åkte Tobias till Göteborg så nu har Elsemarie och Lasse sina killar hos sig och är lyckliga.
I dag fick jag ett böneämne som besvarades snabbt. Gud  styr allt till vårt bästa när vi förtröstar på honom öch överlämnar våra problem i Guds händer. Han kan ALLT!

Sven ringde och undrade om jag behövde ha något handlat- Jag uppskattar verkligen att mina barn är så omtänksamma om sin gamla mamma. Jag tror att Gud välsignar dem för det!

Så sömnig jag är ! Alla tittar nog på Fotboll också i kväll. Jag har alltid varit dålig när det gäller sport.
Nu går jag till nattens vila. Sov Gott mina vänner! Gud är god!

I morgon är det söndag och jag längtar redan efter morgonkaffet!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar