måndag 16 april 2018

Måndag 16 april 2018. Ingen promenad i dag.

Tänkte gå till sängen utan att blogga men kom på att jag kanske inte minns i morgon hur dagen blev i
dag. Så vet jag om att det finns bloggläsare som hellre läser bloggen innan de somnar än att vänta till i morgon bittida.
Att Elsemarie ringer på väg till jobbet varje morgon är bra. Startskott för mej.
I dag har jag bakat bullar, haft besök av min väninna Rebecka. Så roligt att få fika med henne och äta nygräddade goa bullar. Hon bjöd på kakor så goda.

Kristin kom inte till lunch som tänkt var.
Tobias ringde och sa att han skulle till Folktandvården på min gata och operera bort en visdomstand.
USCH så hemskt. Tyckte jag!
Han erbjöds att komma hit och ta igen sig efter det men SMSade att han ville försöka åka till jobbet,plikttrogen som han är!

När han slutat kom han hit. Rebecka var kvar och erbjöd sig att knyta ihop min mun så jag ej kunde prata och han slippa att svara. Jag lovade att hålla tyst. Rebecka åkte hem. Tobias satte sig i vardagsrummet och stannade några "tysta" timmar eftersom han upplevde att han kunde koppla
av här. Han hade köpt Nyponsoppa som han styrkte sig med.
Under tiden hittade jag små glasflaskor, som jag tiggt till mig på resor.
Jag hade tillverkat "Svenskdroppar" av örter från Österrike och nu fylldes de små flaskorna av denna  eminenta medicin för att ha att ge bort till den som önskar få och för eget bruk.

I kväll tog Tobias sin nyinköpta bil sedan helgens besök i Göteborg och åkte hem till sej.  Om han inte känner sig bra i morgon kommer han hit, men han går nog till jobbet även om han mår dåligt, om jag känner honom rätt.

I dag har jag fått så många bönesvar, som de är för mig. Kanske av andra skulle kallas "tillfälligheter". Någon sa en gång :" Varför får jag inga bönesvar?" Jag frågade :"Ber du?"
Det står i Bibeln:"Bed så ska ni få, sök så ska ni finna"!
Joodå Gud jobbar för oss i det tysta, jag vet, men att ta till sig det han i sitt ord lovat och göra som det står ger oss rätten att förvänta oss bönesvar för det Gud lovat, det håller han. TRO, endast tro! 
Visst tar han tid på sig ibland men "för den som älskar Gud samverkar ALLT till det bästa" står det i Bibeln. Det är så sant!!!

Känns så konstigt att inte kunna ringa till bror Helge. Till IngaMaj har jag ringt men inte fått svar.   Nu ska det bli sol säger TV så jag ska kolla om jag kan ta en promenad med rullatorn och hälsa på med hembakta bullar och fika någon dag.
Jag har ont i benen och är trött och yr vissa dagar, gammal som jag är!
Nu är det dags för sängen igen.
Är så tacksam för allt gott Gud ger varje dag och för mina snälla omtänksamma barn och deras familjer. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar