torsdag 25 januari 2018

Torsdag 25 januari 2018. En konstig dag tycker jag.

Jo dagarna går! Även de som till synes är fullkomligt inehållslösa. Jag kände på mig redan vid dagens början att den här dagen skulle bli en sådan.

Men kanske blev den ändå inte det! 
Det enda synliga är att jag efter mycket övertalning fick mig ner till gymnastikredskapen i källaren för sammanlagt 15 minuters gym.

Jo jag plockade in i diskmaskin och tvättmaskin också.
Att sova i fåtöljen till och från räknas väl inte i detta sammanhang.  Jag ringde en god vän i Lesjöfors, Barbro Nygren, som fyller 92 i dag. Georg och hon har samma födelseår. 

Fick veta vilka snömassor de har där och här är barmark. Inte på många år har de haft så mycket snö som denna vinter!

Här har varit grått och disigt hela dagen. Inte att undra på att jag somnar emellanåt. 

Jag fick Message från en vän som ville att jag skulle be för en invandrarkille. som jag vid något tillfälle träffat så det har känts värdefullt att be för honom och hans svenska familj.
Det kändes meningsfullt och jag har mer eller mindre avskiljt den här dagen för att be för killen  och hans svenska familj, som engagerar sig för honom.

Tobias är på väg till Sälen där hans arbetslag ska ha studiedagar. De är fyra personer från skolan där han jobbar och de åker i Tobias bil. De blev stående en hel timme på vägen på grund av att en lastbil
hade fastnat på vägen. Till slut tog de en omväg och räknar med att vara framme  00,00 ungefär. 

De åkte efter skoldagens slut.  
Så tar också denna annorlunda dag slut och"än en natt med Herrens frid till jorden sänkes ned", sjöng vi i skolan innan vi gick hem.
Godnatt mina vänner! I morgon har jag vänner som väntar på att jag skall ringa . Ska gå till hårfrisörskan och lyxa till mig. Barnen bjuder på den lyxen och jag är så nöjd! Hårfrisörskan den bästa någonsin!

På eftermiddagen kommer en invandrartjej, som var som barn i huset hos Elsemarie och Lasse medan de bodde i Örebro. Jag är så glad att jag fick lära känna den tjejen.Så roligt att hon vill komma och hälsa på hos mig! Nu ser jag hur sängen väntar ! Allt gott till er, mina vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar