fredag 12 januari 2018

Fredag 12 januari 2018.

En del dagar är "toppen", andra "så där" och ytterligare dagar hade man gärna kunnat avstå.
Men alla har ett slut. Så också denna fredag.

I dag har följande hänt. Elsemarie har födelsedag. Tobias som bott här några nätter flyttade  för gott in i sin nya lägenhet och sover där sin första natt. Han lovade att en gång i veckan komma och hälsa på hos mig för att göra mig glad. Han är mycket nöjd med sin tvåa och har jobb så han har råd att bo där.
Elsemaries femtioettårsdag firades med smörgåstårta och semlor till kaffe hos Tobias. Jag fick skjuts hem. Tobias föräldrar åkte hem till Onsala efter att ha sagt farväl till Tobias, mej och Örebro. Tobias fick besök av kompisar.
 Och jag? Sitter på sängkanten för att också denna kväll tacka Gud för hans hjälp i dag. I övrigt skriver jag nog hellre i blocket än i bloggen en dag som denna.

Elsemarie smsade för en stund sedan att de anlänt till sin villa i Onsala och att på trappan där fanns en stor bukett tulpaner, som ett bud lämnat med hälsningar från ett par vänner i Örebro. Mysigt  och roligt att mötas av vid framkomsten till nya hemmet med nya upplevelser och vänner väntande.

Sov Gott mina vänner! Gud är god!!! Och alltid närvarande.
I morse när jag vaknade kom några ord till mig. "Gå inte före Gud! Har du överlåtit en sak i hans händer så invänta hans handlande. Han kommer inte för sent och han sviker aldrig!

Natti, Natti mina vänner! Sov Gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar