måndag 3 februari 2020

Måndag 3 februari 2020. Ville bara säga GodNatt till er som, liksom jag r släkt med nattugglor!

Ja märkligt är det! Nu minns jag vad min mamma sa när jag var barn:" Lathundarna får inte brått föprrn om kvällarna!  Så sant, så sant!

Denna kväll ska jag vara ärlig och säga att jag mår inte så bra! Egentligen har det pågått ett par veckor. Någon sorts frossa inuti mig.

Påverkad av  det grå vädret, som fråntar mig all lust att gå ut med rullatorn blir det nästan outhärdligt. "Nu lägger jag av ", säger jag till mig själv ibland! Men den som samarbetar med Gud får invänta Hans order! Förresten har vi en nära relation till varandra. Nej inte så att jag vet Hans planer i detalj  för mig för min  fjät på "sista sträckan" men jag vet att Han har mina dagar i sin hand och att Han VET hur många de äro.  Så jag fortsätter att inombords sjunga. " Och jag vilar, trygg jag vilar uti skuggan av hans hand. Vilar uti skuggan av Hans hand".
 
Min väninna, till vilken jag i morgon är bjuden att äta något så gott som Fläskpannkaka, har ständig värk i sin höft (om jag som är dålig på att fatta rätt vad gäller fysiska åkommor, nu ändå lyckats säga rätt) ! Kanske artros " eller nåt". Blev just påmind om min lilla elev ettan som första dagen i förtroende kom fram till katedern och pekade på  en tjej sägandes :"Du fröken! Hon där , hon KAN redan läsa så henne kan du lära något annat! Tyska eller nå´t!?? Vilken omtänksam kille! Ettorna är underbara!

Nu är det så att jag i två veckor haft förkylning av mildare slag i kroppen och jag håller mig inomhus om jag inte blir hämtad och hemkörd!
I dag kom mina flickor Kerstin och Ulla, något som återkommer varje vecka. I dag hade de både det ena och det andra ätbara med till mej.  Även bullar.
Förra veckan hade Sven och Maria rensat Lussekatter ur frysen och se, då kom dessa just när köpebullarna var slut! Jag har inte orkat med att baka på ett tag! I dag fick jag kardemummabullar så goda!
Visst har jag det bra med så omtänksamma barn!!

Minns ni att jag i torsdagens blogg skrev om en ung människa som stod inför att fatta ett viktigt beslut och att vi tyckte att hen fick hjälp och vi kunde nöjda somna.

Nyss fick jag ett SMS med bön om förbön i beslutet. Det gäller alltså att lämna ETT sammanhang och gå in i ett nytt! Ovissheten kommer smygande!

Nu avslutar jag med att säga till er som läser detta: Låt oss be om att Gud tydligt visar hur hen ska välja. I morgon ska beslutet tas och den unga vännen vill att Gud ska visa SIN vilja i ett för en ung människa viktigt val, som  kan få konsekvenser för framtiden!

Tack för att ni är med i förbön! Gud sviker aldrig! Amen! SOV GOTT!


 
 

2 kommentarer:

  1. Min mormor sa, att viktiga saker ska klaras av innan solen går upp! Kanske för att se´n vaknade sex barn osv...

    SvaraRadera
  2. Hej alla, Jag heter Aisha Sadat och jag är här ute för att vittna om de goda verk som BABA NOSA UGO från Karnataka Temple har gjort, eftersom min lycka återställs, jag har varit gift i ungefär 11 år nu, det kom till en punkt när min man började att agera konstigt och sedan lämnade han mig och våra två barn för en annan kvinna i över 6 månader, jag visste aldrig att han hade ett förhållande med en annan kvinna, den här kvinnan vill ta min lycka och allt som jag har jobbat för, kändes som slut allt. När jag letade efter en lösning kom jag över flera vittnesmål om Spellcaster på internet.
    Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han löser alla slags andliga problem, örtmedicin för sjukdom som Fybroid, Astma, könssjukdomar, njursjukdom, diabetes, erektil dysfunktion, vinnande lotteri. Jag trodde aldrig på spellcaster men jag hade inget alternativ eftersom jag letade efter lösning överallt, så jag fick e-postmeddelandet till BABA NOSA UGO från vittnesmålen online och beslutade att prova honom.
    Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom, han berättade för mig vad jag behövde göra och jag gjorde precis som han instruerade, förberedde något för mig att använda, han gjorde nästan allt själv, jag tvivlade faktiskt på när han sa till mig att Jag skulle förvänta mig en god nyhet, det var mindre än 14 dagar då min man ringde mig efter så lång tid. Han kom tillbaka om ursäkt och bad om förlåtelse, det hela var som en dröm, jag förlåtit honom och nu är vi ännu lyckligare än någonsin tidigare.
    Jag vill säga ett stort tack till BABA NOSA UGO för hans vänliga hjälp, jag har aldrig förväntat mig ett så stort andligt arbete och jag kommer inte att sluta dela hans vittnesbörd. Om du har något andligt problem och du letar efter en riktig och äkta Spellcaster, kontakta BABA NOSA UGO så blir du glad att du gjorde det.

    E-post: nosaugotemple@gmail.com / nosaugotemple@net-c.com

    WhatsApp: +37258031247

    https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

    SvaraRadera