fredag 14 februari 2020

Fredag 14 februari 2020. Blogga, eller låta bli?

Så var det åter kväll i huset! Då betyder det, blogga eller inte blogga! I kväll var jag trött  och hade så där halvt om halvt bestämt mig för att  vänta till morgondagen och sova tidigt.

För att kunna , i någon mån, förklara hur jag nu sitter här igen må jag börja från början av denna dag!
Efter en natts skön sömn var det dags  att kolla lite på planeringen för dagen. Planering:Ingen!

Sådana dagar är sköna dagar och av sådana finns det många om man är pensionär.

Eftersom både Sven , Kerstin och Ulla är bra på att lägga i lite smått och gott i frysen  så fattas det sällan något ätbart.

Att den envisa förkylningen är uthållig är inte så bra men jag harklar, hostar och nyser tills det går över!
I dag ringde Kristin: " Farmor,  nu står jag utanför dörren med härlig lunch till dej!
Fläskkarre med Potatisgratäng så jättegod"

Maten varm och god färdig att ätas. Kristin  hade tänkt köpa en portion  till farmor sedan hon själv ätit och skulle gå hem. I dag sa chefen att Kristin skulle få maten gratis för att bjuda sin farmor eftersom det är "Alla hjärtans dag"

Jag kan försäkra att det var god mat. Kristin är min goda vän och har varit sedan hon var mycket liten.  Som jag nämnde om i gårdagens blogg så har jag ju  också Linn. Två flickor och  många pojkar!

Senare kom Inga  och Rebecka. Båda hade jättegoda semlor med till kaffet. 

Som i går så vill jag skriva mer men tror att jag vaknade för tidigt i morse så jag måste nogsova nu.

Nej, jag måste nämna om Filips och mina små Bibelstudier via telefon. I dag pratade vi om Gräshoppor som  vi kan läsa om i Gamla Testamentet i Bibeln.
Vi pratade också om Faraos drömmar och hur Josef, som var anställd vid kungens hov med Guds hjälp kunde uttyda dem. Ingen av oss hade en Bibel till hands just nr vi samtalade pr telefon så vi gav varandra läxa till i morgon då vi ska samtala mer om dessa frågor.

Tyvärr, mina vänner, känns det som om jag har feber i kväll så jag måste nu avsluta  med att önska er alla bloggläsare GODNATT!  Gud med oss!  Nu blir det sängen. Alldeles för tidigt! Om ni frågar mej! I morgon tar vi Faraos drömmar! Tack för att ni läser! 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar