torsdag 19 december 2019

Torsdag 19 december 2019. OjOjOj, igen! Men Gud sviker aldrig! Inte Filip heller!

Så var det dags för en blogg igen! Bävande gjorde jag som jag brukar  men med farhågan att det ännu en gång skulle stå "Ingen internet".. Jo Filip finns ju i Göteborg och har tidigare avhjälpt i svåra situationer. Men jag undvek att trycka på blogger så länge jag kunde.

Jag sa till Gud att nu behövde jag hjälp igen ! Hjälp kommer på direkten tänkte jag!! Vilket inte hände! Efter alla år av gemenskap så känner vi varann ganska bra, Gud och jag, så jag tänkte:" OK! Om du kan hjälpa mig så Filip svarar,  så finns det hopp. Till Filip smsade jag:" Snälla! Jag är i datorknipa! Kontakt önskas! "
Tyckte det var en bra formulering, som jag ej använt tidigare. Han borde inte kryssa bort mig, hur upptagen han än är!

iPhon ringer! " Vad gör du mormor?" O, Filip, KAN du hjälpa mig så jag kommer ut på nätet?"
Sedan följde en lång konversation och en och annan promenad från datorn ut i hallen där routern står:
Sedan var det bara att göra som den välutbildade Chalmersingenjören  föreslog. "Tryck där!" Då kom det upp osv. En jordglob som jag aldrig använt tidigare fick en viss roll tillsammans med mycket annat. Vilket tålamod den killen har med en gammal mormor!
Tillsammans med pappa Lasse satt han i bilen på väg till Kungsbacka för att hämta Elsemarie vid tåget så han fick sysselsättning hela resan!

Efter en stund är jag ute på datorns vackra äng med prästkragar!. Har man kommit dit är allt OK!.
"DET FUNKAR!" ropade jag! Skrattande och gråtande om vartannat! TACK till både GUD och FILIP!
Nu är vi framme i Kungsbacka meddelades det mig och vi sa GODNATT!  " Vi ses i morgon!"

Jag hade fått veta om sladdar som skulle medtagas och jag blev i mitt inre ännu en gång påmind om när den gossen var mycket liten. Morfar hade dött och Filip sa till sin mamma:" Mojfaj han ä inte i himlen!"  " Jasså, var är han då?" undrade Elsemarie. "HAN tjasslaj me sladdaj" var svaret!
Nu försöker ha få mej att inse sladdars betydelse, vilket inte är det lättaste!

I dag kom Kristin på besök och vi önskade GOD JUL, till varandra! Det där med julklapp ska vi spara till efter min hemkomst från Göteborg! Grannen kom in med ett fint fotografi på det fina paret, som jag, till min glädje, fick  som grannar när jag flyttade in här! Och tillönskan om GOD JUL!

Utöver detta med bloggen så tog jag Färdtjänst till min fantastiska hårfrisörska, Beata på Salong Monique och då det var strul med att komma fram till Färdtjänst när jag skulle hem så tog jag en promenad. Trött blev jag  och hann med att sova en god stund i fåtöljen innan Kristin kom för en fikastund!
Nu får ni gärna be till Gud för mig att jag inte grips av resfeber i morgon. Jag har nämligen en medfödd sådan feber och gillar det inte!
Lika bra att jag säger Natti, Natti till er ALLA  och går till sängen och "GUD SOM HAVER BARNEN KÄR" som sitter inombords sedan 3-års åldern. Tacksam än i dag för mina föräldrar, som lärde mig och mina syskon den trygghet som den bönen ger!. Sedan har jag mycket mer att prata med Gud om.  Ber om beskydd på vår långa resa i morgon!
Är tacksam för att jag har möjlighet att "på nätet" önska GOD JUL  när jag inte längre orkar gå på stan och skaffa kort och julklappar. SOV GOTT, ALLA!

3 kommentarer:

  1. Önskar dig en fridfull o välsignad Jul och ett Gott Nytt År! Hälsningar från Småland :)

    SvaraRadera
  2. Jag läste liknande artikel på en blogg, jag läste en koment från en dam från Sverige som heter Katie Mburgs, hon gav ett vittnesbörd om hur hennes ex återvänder tillbaka till henne efter två års skilsmässa, hon vittnade om att Dr.Oduduwa hjälpte henne med kärlek delaktivering för att föra tillbaka ex kärlek. hon lämnade efter kontaktadressen för att kommunicera med Dr.Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
    Jag skickar också ett meddelande till e-postmeddelandet för att be Dr.Oduduwa att hjälpa mig att få tillbaka min ex-kärlekspartner, jag förklarar alla mina äktenskapsproblem till honom och Dr.oduduwa lovade mig att återvända min ex make inom 3 dagar och 3 natten efter älskar stavning bön aktivering. Jag försöker, jag tillhandahöll alla kärleksförtryckningsartiklar och material som krävs av mig. Två dagar efter ringde min man Aslund till mig på telefon med okänt nummer, han ber om ursäkt och fixar ett datum för att se mig, verkligen vi ser varandra ofta gånger under samma vecka aktiverades kärleksförtryckningar för min räkning, det fungerar till mitt bästa. Jag är glad idag att vi lever lyckligt tillsammans som en lycklig familj. jag är fantastisk. tack vare den här stora mannen Dr.Oduduwa.
    Jag rekommenderar verkligen dessa tjänster till alla som vill få tillbaka ex kärlekspartner och kärlek stava för att hitta ny sann kärlek inom en vecka. också magiska stava Talisman ring för att återställa tillbaka förlorade kärleksförhållanden, återställa trasiga äktenskap. etc.

    SvaraRadera
  3. Min fru lämnade mig och åkte på semester med sin ex-älskare och de senaste fyra månaderna har jag inte hört eller sett henne. Jag visste aldrig att jag skulle uppleva ett sådant hjärtslag från min fru efter 12 års äktenskap med 3 barn. Min chef på jobbet märkte att jag inte kunde koncentrera mig längre på min arbetsstation som jag brukade tidigare. Han erbjöd mig en pratstund för att diskutera med honom och jag berättade för honom vad jag gick igenom. Efter att jag har förklarat för min chef, svarade han till Lord Zakuza, som är en stavsamling. Jag blev ansluten till Lord Zakuza på hans WhatsApp-linje på +17405739483 efter att jag talade med min chef och han sa till mig att min situation kommer att lösas inom 24 timmar med hans kraftfulla trollformulär. Jag följde alla hans instruktioner och jag trodde och hade tro på honom. Han förberedde en kärleksförtrollning för mig som fick min fru tillbaka inom 24 timmar och nu har vi båda levt bra mer än vi brukade. Jag vet inte om någon här ute behöver hjälp men här är Lord Zakuza WhatsApp-linje +17405739483 om du behöver hjälp i ditt kärleksliv.

    SvaraRadera