måndag 23 december 2019

Måndag 23 december 2019. I Onsala !

På fredagen 20 december kom jag till Onsala!  Resan gick bra med duktiga Tobias som chaufför.
I dag är det måndag och nu är det strax dags att sova igen. Något som jag är bra på att göra också på dagtid om det ges tillfälle! 

Nu sover alla! Endast tomten och jag håller oss vakna!
Elsemarie och Lasse är otroligt effektiva och jobbar bra tillsammans så ni ska veta att d
här händer ett och annat. I dag Pepparkakor av deg som "vilat" enligt receptet!

Efter att ha tittat på Uppesittarkväll  på TV och jag är sist i säng, som vanligt, så säger jag GodNatt till er alla! Det blev en kort blogg men i morgon bittida blir det julaftonsmorgonkaffe enligt tradition från mitt barndomshem och som Georgs och mina barn också växt upp med så därför bäst att jag också går till nattens vila så jag ej missar kaffet, kakorna och musiken!

I dag har Elsemarie varit och hälsat på hos ett par badkompisar och givit dem saffransbröd och en bit hemgjord jullimpa.

Som sagt, natten närmar sig och julafton står snart för dörren så jag säger GodNatt till er alla som hänger med i denna sena timme Väl mött på årets JULAFTON.!

"Gud som haver barnen kär, se till mig som liten är!" Så tryggt att få vara innesluten i Guds stora, starka hand! Förtrösta på Gud som aldrig sviker. Som alltid står fast vid sina löften och som vi små människobarn får ta till oss i tacksamhet! GUD ÄR KÄRLEK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar