onsdag 18 december 2019

Onsdag 18 december 2019. Jag borde ge upp! Men från Småland kommer jag och envis är jag!

Upprörd är jag! Kom hem från julbord, som Sven och Maria bjöd på . SCB på andra sidan gatan hade lagat så god julmat och vi fröjdade oss.
Kom hem och tänkte att i kväll blir det tidig blogg. Hippie!
Vad ser jag? "Inget internet" står det. Samma som i går fast då kom det igång på något märkligt sätt!

I kväll satt jag jättelänge sedan Inga gått hem. Hon hade ringt och erbjudit gott kaffebröd till fikat! Vi hade haft en trevlig pratstund!  Samma visa i kväll igen! "Inget internet". Jag gjorde som jag brukar! Tryckte på alla knappar jag kunde se. Vid det laget hade jag lämnat datorn därhän och använde endast iPhone!

Klockan 22.00 ringde Kerstin och gav mig rådet att gå och lägga mig! Hon ska ringa och väcka mig i morgon bittida då jag ska åka till min duktiga hårfrisörska för att bli fin till jul!
Medan vi pratade hörde jag ännu en telefonsignal. Det var Filip. Han hade varit på fest i Göteborg med sina kollegor. Åkt tåg till Kungsbacka där han hämtades av Lasse.

Filip föreslog en titt på routern i hallen men förstod att det måste vara något annat. Det hade nu gått en tid sedan jag senast tittade på datorn,besviken som jag var! "Mormor gå till datorn så får vi se om vi kan lista ut var felet ligger."

Till datorn gick jag. Gjorde som vanligt ! Och SE! Vad hände? Jo den uppförde sig precis som den brukar! " Men Filip! Det funkar"! Vi skrattade båda två och han uppmanade mig att snabbt tota ihop något, som han kunde läsa innan han skulle sova!
Så det är just det jag nu håller på med. "MEN VARFÖR?" hojtade jag. Den dator utbildade sa att det KAN vara så enkelt som att  det var tillfälligt , som datorn basunerade ut "INGET INTERNET"! Till min stora besvikelse!

Detta är andra gången som allt funkar när jag "kopplat på Filip", fast det naturligtvis inte beror på honom att allt plötsligt funkar! Här kan jag , för EN gångs skull också använda ordet "TILLFÄLLIGHET"! Ett ord, som jag inte ofta använder!

Nu har jag ännu en gång missat att berätta om söndagen och om lite annat trevligt som hänt! Men, så klart, kommer jag att sova bra nu när jag inte behöver använda hjärncellerna till digitala mysterier!
Tack Filip, som fick mig åter till datorn! Vi ses snart!

Natti, Natti till er alla! Sov Gott!

1 kommentar:

  1. Jag läste liknande artikel på en blogg, jag läste en koment från en dam från Sverige som heter Katie Mburgs, hon gav ett vittnesbörd om hur hennes ex återvänder tillbaka till henne efter två års skilsmässa, hon vittnade om att Dr.Oduduwa hjälpte henne med kärlek delaktivering för att föra tillbaka ex kärlek. hon lämnade efter kontaktadressen för att kommunicera med Dr.Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
    Jag skickar också ett meddelande till e-postmeddelandet för att be Dr.Oduduwa att hjälpa mig att få tillbaka min ex-kärlekspartner, jag förklarar alla mina äktenskapsproblem till honom och Dr.oduduwa lovade mig att återvända min ex make inom 3 dagar och 3 natten efter älskar stavning bön aktivering. Jag försöker, jag tillhandahöll alla kärleksförtryckningsartiklar och material som krävs av mig. Två dagar efter ringde min man Aslund till mig på telefon med okänt nummer, han ber om ursäkt och fixar ett datum för att se mig, verkligen vi ser varandra ofta gånger under samma vecka aktiverades kärleksförtryckningar för min räkning, det fungerar till mitt bästa. Jag är glad idag att vi lever lyckligt tillsammans som en lycklig familj. jag är fantastisk. tack vare den här stora mannen Dr.Oduduwa.
    Jag rekommenderar verkligen dessa tjänster till alla som vill få tillbaka ex kärlekspartner och kärlek stava för att hitta ny sann kärlek inom en vecka. också magiska stava Talisman ring för att återställa tillbaka förlorade kärleksförhållanden, återställa trasiga äktenskap. etc.

    SvaraRadera