tisdag 31 december 2019

Tisdag 31 december 2019. NYÅRSAFTON!

En kort blogg då jag vill säga TACK till alla som med stort tålamod och mycket överseende har tagit del av mina små skriverier!

Det är för mig en viss stimulans att få skriva av mig lite och så klart är det också en glädje att se att det finns ett antal läsare som med stort tålamod följer med  på mina "irrfärder"!

Hoppas att jag när solen återvänder ska ta igen de två speciella avsnitt som jag ej haft ork att ta itu med det år som gått och som de var ämnade för men hoppet  finns kvar! En bit småländsk envishet också ! Jag har ej varit ute på egen hand på flera dagar och jag märker av att det inte är så bra!

Det går dock ingen nöd på mej. Jag är ständigt så ompysslad och efterfrågad av de mina, som alla vill mig så väl! Detta är mig till stor glädje!

Nu är klockan mer än 22.00 och jag tänker SOVA in det nya året! Skönt att jag kan sjunga som Lina Sandell:" Allt ju vilar i min faders händer ! Skulle jag, som barn, väl ängslas då? Han som bär för mig en Faders och Moders hjärta, giver ju åt varje dag, dess beskärda del av fröjd och smärta. Möda, vila och behag! Nu ber jag också för min stora familj, av vilken jag nu är äldst, om jag räknat rätt!

Att de alla ska utantill kunna läsa Herdepsalmen, nr 23 är min önskan och några av mina barnbarn kan den och läser för mig ibland, med glimten i ögat!

En önskan jag för min personliga del har och ber för är att Herren ska vaka över min syn, som försämrats s under senare år. Jo jag vet! Jag är gammal och det är en naturlig foljd. Men sluta att hoppas ska man aldrig göra!

Natti, Natti, alla mina vänner! Gud välsigne var och en  och glöm aldrig att "GUD ÄR KÄRLEK"!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar