torsdag 12 december 2019

Torsdag 12 december 2019. I morgon är det Lucia!

Javisst ! Lucia! Tänk att inte behöva se till så luciaklänningar är strukna och att Stjärngossemössan till Sven är intakt!
Jag är på väg till sängen och hade inte tänkt skriva blogg i kväll för jag har haft en del annat att tänka på i dag! Men så kom jag på att det jag var bekymrad för, det var inget som JAG kunde göra något åt så jag bad Gud att hjälpa mig att "släppa taget" och låta Honom, som VET  allt och KAN allt ta hand om det som oroade mig. Någon skrev i kväll:" Bed till Gud om frid "! Jag och en väninna bad om frid för den personen och om god sömn!
Så gott att få överlämna; som min mamma sa för många år sedan i en bön hon bad då hon var med i en av Sveriges Radios morgonandakter, som jag aldrig kunnat glömma, "Hjälp oss att lämna i dina händer det som vi ändå inte kan göra något åt! "

Så fick jag göra i dag, tillsammans med min väninna! Be till Gud för den person , som vädjade om Guds frid! Efter att ha sagt till Gud att det här kan vi inte göra något åt, men DU kan, så vi överlämnar personen som behövde frid när vi nu tillsammans räknade med Guds övertagande!

Nu ser jag framåt i tacksamhet över att ha en sådan Gud  och att Han bryr sig och kommer att suveränt ta hand om både människor och problem! SÅ många gånger jag har fått se vad Gud har gjort, som svar på bön!

Nu hoppas jag att Elsemarie och Lasse ska ringa imorgon bittida på väg till sina jobb så jag inte försover mig för jag brukar alltid se Lucia i TV. Vid kaffebrickan. I år har jag goda lussebullar som någon av mina fantastiska barn har bakat och kommit hit med!
I denna mörka höst behöver vi ta vara på alla ljusa stunder vi bara kan uppbringa!

Nu tackar jag Gud för denna dag och ska tala med Gud om böneämnet jag fick i dag. Be om att Han vänder ljus i mörker för den som är bekymrad! Gud med oss! Sov Gott! 

1 kommentar:

  1. Goddag vänner, mitt namn är Antonio Laura från Israel, jag är en läkare av yrket Kirurg, jag är 45 år, läs noga mitt vittnesbörd om hur jag återställde ex kärlek inom två dagar av kärleksdel ljus stavningsbön, jag har goda avsikter att dela denna goda nyhet här ute, för jag vet att den här informationen kommer att hjälpa någon som läser detta just nu att läka brustet hjärta och återställa förlorat kärleksförhållande inom två dagar. Min stoy kan vara likadan, jag var gift med Antonio fyra år, förra månaden han gick upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka att älska mig, men allt jag gjorde var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket eftersom vi hade två små barn tillsammans och jag älskar honom så mycket att jag inte kan leva utan honom, jag frågade honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min kollega på jobbet, hon är min goda vän och hon rådde mig att snarare kontakta en kärlek stavningskärna som kan hjälpa mig att stava kärlek tillbaka, men jag är den typ av person som aldrig trodde att kärlek stavdelning fanns eller kan fungera, jag hade inget annat val än att prova, jag mailade stavningskanalens e-postmeddelande som hon gav mig och några muniter efter att jag fick ett svar Dr.Oduduwa sa till mig att han kan hjälpa mig att få tillbaka min man, det var inget problem att allt kommer att vara bra innan tre arbetsdagar, jag följde noga all hans instruktioner om vad jag ska göra hemma under mitten av natten kärlek spell bön. Oduduwa lanserade en Love-stavningsdel i luften och förvånansvärt andra dagen var den omkring 06.00. Min make kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag blev så förvånad för min man har vägrat att ringa mig eller sms till mig de senaste tre veckorna, plötsligt ringde han för att be om ursäkt till mig och han sa att han kommer att återvända hem för att besöka mig och mina barn snart. Ända sedan den första dagen han ringde mig har han blivit ringd och smsat mig varje dag, idag ringde han att jag svarade på telefonsamtalet och han sa igen att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle förlåta och återvända till honom som kärlekspartner, att han älskar mig så mycket. Jag är så glad och fram till idag började vi leva tillsammans lyckligt som en familj. min djupa tacksamhet till Dr.Oduduwa för hans begåvade krafter för att återställa trasiga äktenskap och föra tillbaka ex kärlekspartner inom två dagar kärlek stavning bön som fungerar. Jag rekommenderar honom varmt för alla som söker brådskande återställande av kärlek (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com)

    SvaraRadera