tisdag 3 juli 2018

Tisdag 3 juli 2018.. Två killar har ringt mej i dag. Jag älskar dem båda två och känner mig så glad.

Det händer alltid något!  I dag hade jag bestämt träff med Inga. När hon gått hem så tänkte jag att en liten vilostund på  min sköna säng medan jag läste dagens tidning skulle passa bra!
Någon tidning blev inte läst och vilostunden blev till djup sömn.
När jag vaknade klockan halv  åtta så var det verkligen hög tid att gå runt med vattenkannan för torkan drabbar växter både utomhus och inomhus.
Vad tid det tar att vattna . Dock minimeras antalet krukväxter i takt med att jag glömmer att vattna.

Klockan närmar sig nu 23.00 Om jag ändå kunde beskriva hur ljuvlig denna sommarkväll är.
Nej nu får jag inte igen börja tänka på barndomens sommarkvällar då vattnet var ljumt och vi simmade långt. Jag tror att jag tidigare berättat om hur jag som 13åring  tog med min syster IngaBritta, fyra år yngre än jag   på en äventyrlig simfärd frän vår badstrand  för att simma till Äspö  och halvvägs dit fick  höra pappas rop från stranden.och vi då fann för gott att vända åter. . Det var sent på kvällen. Pappa kunde inte simma och jag kan förstå hans förskräckelse när han av någon fick veta våra planer.

Så var det killarna som i dag gjorde mig glad. Först min systerson Anders, som har en stor plats i mitt hjärta sedan barnaåren. Snäll, spontan och rolig! Han och hans Malin stod resklara för en semesterfärd Vi kom överens om att träffas när de kommer åter.

Nästa samtal kom från London och det var barnbarnet Filip som ringde för att jag ville veta hur han hade det på sitt nya jobb där, Jag frågade och frågade och fick veta att allt var så bra på jobbet med långa arbetsdagar. Anders och Filip påminner lite om varandra. Båda lugna och trygga och man måste bara gilla dem.  Dessutom är de båda "datakillar"!

Om man sover på dagen så bör man vara pigg på kvällen och inte längta till sängen.
Icke så vad gäller mig. Jag kan sova på dagen utan att vara vaken den kommande natten! Så är det bara! Kanske åldern spelar en viss roll.
Hur eller hur så ska jag nu inta min säng. Fast egentligen borde jag njuta av den sköna sommarkvällen och ta en promenad!

Eftersom jag nu inte tänker göra det så  säger jag Godnatt.. Sov Gott!
På Gotland pågår årets Amedalsvecka. Kanske FotbollsVM fortsätter i Ryssland. Jag är dåligt informerad om den senare begivenheten!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar