måndag 23 juli 2018

Måndag 23 juli 2018. Vet inte om jag vill vara med längre..

Så mycket konstigt dyker upp på min iPhone. En faktura från jag tror Apple. För att jag har prenumererat på något som jag ej vet något om.

Jag är gammal och klarar bara av det som jag känner till. VARFÖR jag gör något och om jag INTE gör det så ska allting vara som det brukar eftersom jag alltså   vet vad jag gjort och inte gjort.

En av mina hjälpredor i datavärlden är i London, Hans bror , boende här i stan har
 åkt till Spanien. för någon vecka!Innan jag definitivt bestämmer mig om jag ska "vara eller inte vara" kvar i digitala världen med mina alltför svaga kunskaper på det området så ska jag kortfattat berätta om dagen som strax tar slut. För att i någon mån mildra nederlaget. Och för att jag inte ska fastna i det där jag i alla fall inte kan göra något åt. Det där fotot där jag på FB sitter i baddräkt och det är omöjligt att radera. tex

Så här långt hade jag kommit då min iPhone fick mig att hoppa till lite. Det var Filip som ringde från London!!! "Hej mormor , hur mår du?"
Jag lät honom få ta del av mina blandade känslor och han gav mig lite beröm, trots allt och jag fick veta en del om hur han har det.
Vi önskade varandra GODNATT och jag lovade att skicka iväg bloggen snarast, vilket jag gör nu.   Sov Gott mina vänner!
Jo jag har också i dag varit i affärens mejeriavdelning och funderat men i dag köpte jag ingen mjölk men man kan stå där en stund i alla fall så man svalnar av lite.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar