tisdag 17 juli 2018

Lördag 7 Juli 2018@ Ännu en ljuvlig sommardag! Lite fredag också!

Så här blev dagen. Jag skrev på FB att jag väntade på kaffe. Det blev andra bullar! Else-Marie kom in och sa att hon skulle åka till sjön! Jag ville följa med! Else-Marie hoppade gladeligen i havet medan jag beundrade utsikten. Båtarna husen lövskogen. Jo hon har rätt i det att det faktiskt påminner om Figeholm. Fikakorgen var med och allt var som det ska vara.

Några morgonbadare fanns på plats. En hundägare med sin vovve vadade ut i havet.
Hemma väntade frukost och jag tog en rullstolspromenad på den plattsatta gårdsplanen.

Innan dess hade Else-Marie och Lasse ordnat med födelsedagstårta så fin, dukat kaffebrickan och så blev det sång för Tobias som fyller år i dag! Han fick paket och så hade vårt yngsta barnbarn fyllt 19 år. Så tacksam jag är för att ha fått vara med om många barnbarns födelsedagar!

Vi tog en lugn dag. Den effektiva Else-Marie hann, som vanligt med många sysslor. Strykning, fixade matsäckskorg och så blev det ytterligare besök vid stranden.

Själv valde jag att stanna hemma och sova ännu en stund.
I kväll har Elsemaries bästis från tiden i Borensberg, Helena, med sin man Henrik varit här och Lasse bjöd på kyckling grillad utomhus, god potatissallad, grönsaker. Måltiden avslutades med födelsedagstårta och fika.Vi saknade Filip som är i London för några veckors jobb i databranschen. En granne kom in med en stor skål underbara bigarråer som han plockat på sin tomt!

Gårdagen, fredag hämtades jag av Tobias till Onsala där vi firat hans högtidsdag i dag!
Linn kom i bil från Växjö och vi såg på TV Sverige bli besegrat av England i fotbolsVM!
I TV kan vi också se Almedalsveckan med samtliga riksdagspartier representerade!
Nu har tiden ilat iväg och jag säger GodNatt till er alla mina vänner. Sov Gott! Jag skriver i kväll på paddan! Natti, Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar