torsdag 29 mars 2012

Nu ska Isak bo hos mej i flera dagar.

Aj, så fort det blev kväll! Jag började dagen med att gå till träning . Det var ju torsdag. Möttes av ett meddelande:" Stängt idag. Studiedag för personalen."
Ja men visst! Det stod ju ett meddelande om detta redan i måndags. Jag är förfärligt glömsk! Men hur som helst. Jag fick 40 minuters promenad. Inte så dumt det heller. Gick hem. Tittade in hos grannen. Förmiddagskaffe? Visst ville jag ha det. Skulle ju börja kaffefasta i dag men det där med omständigheter ni vet. Vi drack kaffe och en pratstund innan en bil stannade utanför mitt hus. Besök av ett barnbarn som skulle åka till jobbet om någon timme.

Raggmunk är något den mannen gillar. Så fram med potatis som skalades rekordsnabbt.Mixades i samma fart. På med 3 stekpannor och se den hungrige kunde äta sig mätt innan han på började sin resa till jobbet i Hällefors.

Eftersom jag ska till Stadsarkiv i Stockholm nästa vecka behövde jag förhandsinformera så allt finns på plats när jag anländer dit. Så det blev att plocka fram pärmen med alla papper igen och ställa några frågor ytterligare. Skickades iväg senare.
Plötsligt ringde telefon. "Vill du följa med en sväng till Marieberg?" Vi åker om fem minuter. Så klart jag ville. Marieberg är Örebros stora köpcentra. En av de mina brukar kalla det för örebroarnas kyrka för dit åker folk när söndagen kommer.

Den som säger detta kommer från ett annat land.

Eftersom Isaks familj ska åka till Italien tidigt i morgon bittida så åkte jag dit för att säga "Hej då" och ta med Isak hit så nu sover han i sin korg. Hoppas att han inte vaknar för tidigt i morgon bittida. Hans matte tar en långpromenad med honom varje morgon klockan 6 så han har ju vissa vanor.Men han kommer nog att visa hänsyn till nya förhållanden.

Ja så här blev dagen och jag får fortsätta med 40-talet i morgon i stället för i dag. Flexibilitet är ordet. Nu blir det sängen. Sov gott ni alla kära vänner!

Gud är god och vakar över oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar