onsdag 29 november 2017

Onsdag 29 november 2017. Intet nytt under den sol som inte syntes i dag.

Nu ska jag säga vad jag tycker om att bli gammal.
Om att bli gammal tycker jag inte!! Detta ämne ska jag ta för sej själv någon annan gång. När jag blivit äldre och vet mer.

Dagen har varit grå och skulle ha varit tråkig  om inte Annelie hade kommit och tagit en fika med mej. Ullas lussekatter smakade mer än bra! I morgon börjar jag med att äta av Svens "julbullar".

Elsemarie tog tidigt i morse tåget till Göteborg för någon konferens i anslutning till sitt jobb i Katrineholm.

I övrigt så har jag varit lite engagerad i Tobias lägenhetssökande. Han behöver en lägenhet från januari till juni. Han har jobb som han trivs med men Elsemarie och Lasse flyttar till Göteborg i början av året och Tobias måste ha en egen bostad.
Han hade löfte om en bra lägenhet i det område av stan där han alltid bott.
Den som skulle flytta och hyra ut i "andra hand" hamnade plötsligt i en situation som gjorde att hon måste bo kvar i sin lägenhet.  Allt skedde inom loppet av ett par veckor.

Om någon kan ge tips om lägenhet, omöblerad eller möblerad så hör gärna av er!

Telefonsamtal från Annika Fisk i dag uppmuntrade mig. Hon hade fått veta av Gud hur hon skulle hantera sin bostadsfråga nu sedan hennes man flyttat hem till Gud. Så intressant berättade hon om hur hon talat med Gud och sagt att nu måste han visa henne klart och tydligt vad som var bäst att göra.  En väninna ringde nästa dag och sa att hon drömt om Annika på natten och gav henne nummer på kapitel och vers ur Apostlagärningarna i Bibeln, som hon drömt om att hon skulle ge till Annika. Detta blev det svar som Annika behövde och mer intressant i hennes situation hade hon att berätta.

"Gud älskar att ge oss goda gåvor men han finner så få som tror det och därför är det så få som får uppleva det"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar