måndag 13 november 2017

Måndag 13 november 2017.Kortisblogg om dagen.

Så var det måndag kväll igen. Jag gäspar och sneglar mot sängen.
Att på morgonen få SMS från barnbarn som vill komma och äta lunch är en glädje
Mat finns gott om i kylskåpet så inga problem. Medan Kristin hyfsade till det här hemma passade jag på att ta en kvarts träning källarens träningslokal. Borde göra det varje dag. Kanske!

Kristin gick hem och jag gick till Apoteket. En god vän från forna dar kom in medan jag väntade på min tur. Så roligt att träffa Annlis Vestling. Det var så länge sedan vi sågs fast vi bor i samma stad.
Hon var Elsemaries första dagmamma och det är alltså 50 år sedan!!  Roligt att få prata en stund.

Jag fortsatte till min Närbutik där jag ännu ej riktigt känner mig hemma.
Kom hem och satte mig i den omtalade snurrfåtöljen, trött och sömnig.
Fick message från Ulla med bilder på ljusstöpande som försiggick i deras kök tillsammans med deras goda vänner. Annelie och Roland.
Jag är så tacksam för så fina grenljus jag får varje år. Ska senare berätta hur många ljus som stöptes.

När jag satt där i fåtöljen, halvt lyssnande till TV och halvt sovande, hände något som uppmuntrade mig. Från Uppsala kom meddelande från Elias som går i tredje klass och han berättade om konserter de ska ha. ( Han går i musikklass) Men han berättade att han gillar mest Engelska. Så nu har jag kanske fått en brevvän så jag kan bättra på min engelska lite så länge jag kan hänga med.

Skulle vara roligt att vara med på någon av hans julkonserter . Nu hakar Datorn upp sig igen och jag kan bara säga GODNATT ! Ännu en gång får jag somna osams med Datorn! Nu är sista raden. Sedan låst

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar