fredag 22 december 2017

Onsdag 20 -fredag 22 december 2017. Nu gäller det att minnas!

Nästan varje kväll när jag ska sova så tänker jag att  "det här är det tröttaste jag varit någonsin",
Jag borde lägga om mina kvällsvanor, men om ni visste så svårt det är när man väntat så här länge med att ta tag i denna ovana och göra något åt det.

Eftersom denna blogg också är litet "kom ihåg" för mina fyra barn så  fortsätter jag oförtrutet.  Aj då, nu tog jag med ett ovanligt ord och några  invandrarvänner får besvär med att förstå.
På tal om invandrare så fick jag i kväll inbjudan till middag hos en av dem och hans fru.. Samme man som jag träffade utanför Nikolaikyrkan en vanlig dag och blev vän med och senare också med hans fru. Jag blev så glad över att få komma hem till dem och äta middag.

Det är så roligt att läsa vad han skriver. Han gör sitt bästa för att använda ord och meningar rätt.
Jag beundrar hur han får till det på förståelig svenska. Om jag kunde uttrycka mig så bra på persiska vore inte så dumt.

Men vet ni vad nu orkar jag inte skriva mer i kväll för jag är så genomtrött. Jag hoppas på en ny dag i morgon. Jag reser bort då men tar iPhone och paddan med mig och skriver då om allt roligt jag får vara med om.
Ursäkta detta tvära slut men min lillasyster som är sjuksköterska säger att man ska lyssna till kroppen. Och det ska jag säga att den har ropat högt och länge om att jag ska gå till nattens vila.
Så nu gör jag det. i morgon ska jag till bokhandeln innan jag reser till julhelgsfirande på landet några mil från stan. Elsemarie och Lasse med familj har åkt iväg i dag.

Godnatt kära vänner! Sov Gott och "Känn ingen oro! Tro på Gud och tro på mig", sa han, Jesus.
Så roligt att gå här hemma och prata med Gud om allt. Varför jag är ledsen. Varför jag är glad. SÅ många synliga bevis på Guds hjälp och närvaro när man vänder sig till Gud, som till en jordisk pappa, ja det händer ofta och det är roligt när det händer. Till synes SMÅ saker ibland men det är ju dessa som bildar helheten och jag, ja jag bara KAN inte tvivla. Jag MÅSTE tro. Tro på att han älskar mig, vill mig väl, har omsorg om mig och de mina och ger mig sin FRID!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar