fredag 8 december 2017

Fredag 8 december 2017. Också en dag!

Detta var dagen då jag skulle till Hårfrisörskan. Då det blivit dåligt med gymnastiken på sista tiden så föredrog jag att ta en promenad dit,  tar en halv timme.
När jag var klar ringde jag Färdtjänst. Nummer sju i kö. Jag bestämde mig för att gå hem också. Inte så klokt för nu hade det börjat blåsa så förfärligt men som vi lärde oss som barn, den som sig i leken gett måste leken tåla.
Jag tittade in i min gamla närbutik sedan tiden i villan. Handlade lite och drog hårt åt jackans kapuschong om huvudet. Tack vare
 att min hårfrisörska är så skicklig så håller frisyren även för en sådan behandling
Trött kom jag tillslut hem.
Såg i min dagbok att det i går var två år sedan lilla Isaks hjärta inte orkade med längre så han fick en spruta för att slippa lida. Men så saknad han är!

 Jag skrev ingen blogg varken i går eller i förgår. Var alltför trött. Jag bakade dock lussekatter båda dagarna. I dag gav jag mina sista Finska Pinnar till hårfrisörskan Beata på Salong Monique. Nu blir det julbak och jag har tid beställd till julveckan så då ska jag ta med någon annan sort. Jag har ju tid att baka och jag är så tacksam för att hon finns med sin lilla firma. Mitt hår är numera så lättskött och frisyren håller så länge.

 I kväll missade jag, på grund av min långa promenad i blåsten, som tog mina krafter, Fredagscafeet i Lundhagskyrkan, Hovsta. De har i många år haft fina julkonserter men i år skulle det bli något annorlunda. Jag hade tänkt mig dit men insåg att det hade blivit mer än jag orkar med så jag valde att stanna hemma. Det där med balans mellan hjärnan och kroppskrafterna är lite besvärligt ibland.
I morgon ska det bli kul att baka kakor! OM jag börjar på förmiddagen!! Jag har svårt med det där!

I alla fall så väntar sängen och jag traskar dit. Tackar Gud för det jag orkar och ber om att kunna låta bli det som inte behöver utföras. T.ex. att sköta håret  själv när hjälp finns att få.
Nu tackar jag Gud för allt gott han ger varje dag och ber, som vanligt för familj och vänner och mycket mer. Gud älskar att lyssna till våra böner och vår tacksägelse!
"Mot det onda, För det goda" Alltid! Gud är med oss!

 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar