lördag 7 december 2013

Lördag 8 december 2013. Adventsfest m.m.

Dagen började som vanligt. Fika och numera en lussekatt. Äter varje dag för att de ska ta slut så jag får anledning att baka nya, bättre än de jag bakade till advent. Lussekatter ska vara goda och helst vackra.
Såg i vardagsrummet att min amaryllis slagit ut med fler klockor. Tog en bild och skickade på FB men vet ej om jag hittar de 7punkter jag fick av Tobias , hur jag skulle skicka till bloggen. Det blir en överraskning om och hur det visar sig!!!
 Jag såg redan i går kväll att det var mycket snö på trottoaren. Plötsligt , på förmiddagen, kom min vän Stefan som en glad överraskning. Vi fikade, han skottade snö och körde mig till posten där jag hämtade det nya modemet. Nästa vecka kommer Jonas och ordnar med byte till det nya.

Så var det dags för en promenad till min syster som skulle till Citykyrkan där "hennes städfirma" bjöd kunderna och en "valfri" person på gott adventsfika, sång och musik av Lasse Bengtsson med dottern Isabell. Den senare gick i samma gymnasium som Linn på den tiden det begav sig. Frågetävling och utdelning av en chokladkartong till alla närvarande avslutade den trevliga festen.

Det är halt ute i dag så man är glad när man kommer innanför hemmets dörr med armar och ben intakta.
Något att tacka Gud för!
Efter lite TVtittande och prat med min syster, som berättade om sitt kakbak fick jag lust att också baka så det blev en sats Finska pinnar. De blev bra.
I kväll är det minus 8 ute och mycket kallare i norra Sverige.
Nu är det dags att sova och jag önskar er alla en God Natt. Är SÅ tacksam för att jag blivit bättre . Märker det när jag får lust att baka och GÖR det."Snön ligger vit på taken. Endast Ruth är vaken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar