torsdag 7 maj 2020

Torsdag 7 maj 2020. Liten blogg om dag so svunnit!

Tiden går fort både med och utan Coronavirus!
Som jag tidigare skrivit så är detta tillstånd i vårt och i många andra länder ett gissel för mänskligheten! Livet har i många fall stannat av och frstummade liksom står vi och väntar på att allt skall återgå till det normala liv vi levde  före CORONA

I dag kom Ulla och Lennart och gav en hjälpande hand. Ja, ska sanningen fram så var det de som jobbade.  Jag har ju alltid mina pappershögar som ska sorteras så jag tar det lugnt medan de hinner dra omkring och jobba ,

Vi började med fika , åt god lunch från Grillbaren! När det var dags att hämta bilen som de ständigt matade med pengar till parkeringsavgiften, hade mycket uträttats i huset!

Kläder synades (måste alltid vänta till någon med bättre syn än jag kommer på besök då jag har några plagg framlagda, som jag funderar på om de är fläckiga eller icke och jag får veta sanningen.

Vi kunde i dag åter äta i solsken på balkongen!   Det blev gardinbyte och långa pratstunder!  Jag är så tacksam för hjälp på så många olika sätt som jag får av min stora familj.

Att bo vid en gata med så många lunchrestauranger är också en tillgång! Bara att hämta god, nylagad, varm mat till hyfsat pris är så bra!

Den övriga familjen hörde av sig pr telefon och jag känner mig så privilegierad att de ständigt tänker på att jag ska ha det bra och att de alltid ställer upp för mig!!

Jo det händer ett och annat i min närhet och till det får jag anledning att återkomma!
Nu är jag så sömnig så jag säger ett snabbt GODNATT och hoppas att vi alla kommer att få sova gott.
I kväll har jag gnolat på den lilla låten:" Du omsluter mig på alla sidor  och du håller mig i din hand!"
Gud är så god och vill oss väl! AMEN! SOV GOTT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar