måndag 4 maj 2020

Måndag 4 maj 2020! En del dagar blir bättre än förväntat!

Så var det måndag igen!
Dagarna går fort! Jag kan ej låta bli att berätta om att den  4 maj påminner mig om den pastorsfru som vi hade under våra ungdomsår i Stockholm. Hon hette Emy och hon var, liksom Georg och jag och flera andra,  söndagsskollärare i Korskyrkan!

Vi älskade henne ! Varför jag alltid blir påmind om hennes födelsedag den 4 maj vet jag inte. Hon var flera år äldre än vi men vi söndagsskollärare var som en familj. Här räknades inga årtal.

Dagen i dag blev bättre än jag förväntat mig! Som jag tidigare berättat så har ju Coronaviruset tagit ett fast grepp om också Sverige och Nyhetsförmedlingen handlar om detta
En sjukdom som tagit många liv utöver vår värld

Det vilar en stillhet över landet och vi bär alla på en önskan att det snart ska ta slut och vi ska få återgå till ett normalt liv igen.

I dag kom Ulla in till Örebro och vi började rensa ur gamla papper ur pärmar  och slängde dessa.  Jag har en medfödd lust att spara, i historiskt syfte och därför behövde jag lite draghjälp för att undanröja sådant som förmodligen aldrig någon kommer att titta på!
Varför ska de då få ta plats i mina hyllor?

Nej då, vi blev inte klara! Kommer nog att ta hela veckan tror jag.

Detta betyder att jag faktiskt kan inta sängen eftersom jag just nu känner mig väldigt sömnig!
Två barnbarn har jag haft kontakt med i kväll. En pr telefon och en genom SMS!

Utöver detta roliga så har annat roligt, gällande tiden efter Corona, i dag gjort mig lite nyfiken och förväntansfull!

Nu är det dags för sngen och jag säger Natti, Natti och sänder varmt tack till vår store Gud som också i dag visat sin trofasthet och kärlek.  Gud ger mitt liv innehåll och glädje! Sov Gott, ALLA!
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar