söndag 24 maj 2020

Söndag 24 maj 2020. En händelserik vecka når sitt slut.

I kväll blir det kanske lite negativa tongångar! Må ni förlåta  mig!
Denna dag blev en dag om vilken mamma skulle ha skrivit: "Hu en så lessam dag!
Jag vet ej vad jag ska skriva!

Har i kväll pratat med min älskade Filip. Vi pratade om våra lägenheter!
Jag har 27 kvmeter! Han har 30 !
Han hade varit ensam hela dagen.  Om jag fattade honom rätt.

Från i dag får jag äta i matsalen. Lunch och kvällsmat!
Frukosten får jag, enligt önskan, serverad på rummet! Jag har behov av att få en lugn och stillsam start på dagen och är därför tacksam att jag får ha det så.
Att kaffet hinner kallna i koppen på vägen till mej gör inte så mycket för jag brygger gärna  lite kaffe själv! Eller använder mig av pulverkaffe!

Jag har nu tillåtelse att gå omkring i omgivningarna när nu karantäntiden är över. Om denna tid finns väl ett och annat att tycka!

Hoppas att det blir bra väder i morgon så jag vågar mig ut. Rädd för blåst och kyla som jag är.  Vi är många som ber till Gud om upphörande av Corona. För min del skulle det betyda att jag fick hälsa på kära vänner i Göteborg.
Att människor i karantän kan bli deprimerade och tappa livslusten kan jag förstå.

För att inte göra denna klagovisa längre än så här föreslår jag att jag tar tag i lite städning av rummet och plockar upp ur mina väskor och kassar för att invänta större bostad. Att det kan dröja lång tid har jag nu förstått och har att till detta förhålla mig!

För att avsluta med ett positivt inlägg så är jag tacksam för vänlig personal, god mat i lämplig mängd, vällagad och god smaksättning, frihet att gå utanför på gräsmattan och småvägar. Detta dock när sol och värme passande mej infinner sig. Oj vad jag ska promenera! Ytterst tacksam för att jag fick hörnlägenhet med uteplats där jag har trädgårdsmöbeln

Jag önskar bättre takbelysning så jag ej behöver anstränga min redan dåliga syn mer än nödvändigt.
Om jag ej får större bostad så måste jag försöka be om hjälp med det!
Nu ber jag för alla de mina  och går till nattens vila!

Att lilla Sigrid föddes på pappa Georgs dödsdag är något som jag betecknar som märkligt och speciellt! Ett vackert barn som kommer att bli till glädje för många!

Sov gott, mina vänner! Bed gärna för att min syn inte ska försämras! Natti, Natti!












 









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar