torsdag 14 maj 2020

Torsdag 14 maj 2020! Avvärjda blogg problem! Tack vare Gud och min dotters skickliga man!

Det blir en kort, men ack så fantastisk blogg i kväll!

Ni som följt mina försök att använda datorn vet hur otroligt okunnig jag är vad gäller det digitala. Det märkliga är att jag, trots alla misslyckanden , sorger och bedrövelser  under årens lopp ändå inte kan hålla mig borta från datorn, vilket jag vet att jag borde göra för att avlasta både mig själv och mina läsare diverse bekymmer!

När det på datorn står :" Ingen internet "  grips jag av en frustration utan like!
Några namn rulla upp för min inre syn. Jag började med Sven men vi hade pratat Försäkringsbrevs betydelse en god stund så jag fick ej svar där. Vi var båda nöjda med att lösa just DET problemet.

Förstod att jag borde gå andra vägar för att få hjälp!  Det återstod ett antal namn på barnbarn som ännu inte hunnit bli uttröttade på en farmor-/mormor  som är obildbar men envis.

Jag undrar ibland hur länge de ska stå ut!   Men si! I kväll fick jag plötsligt tanke på en rektor i Göteborg, som därtill är gift med min dotter Elsemarie!
Att ta kontakt med honom i denna, för mig, svåra situation visade sig vara ett lyckokast! Nog visste jag att han behärskar datorer  efter att tidigare vid några tillfällen fått hjälp från den mannen.

Hur han i kväll kunde lotsa mig genom denna djungel av knappar hit och dit tills jag till slut kom till den "blomsteräng"  på datorn där jag   kände  mig hemma och därifrån jag kunde orientera mig vidare på egen hand! Lasse har ett otroligt tålamod med sin svårlärda svärmor! Jag är så imponerad både av detta och hans skicklighet att leda mig till den plats där jag sedan kan gå vidare  på egen hand! Inget stort utrymme behövs kan jag garantera.

Nu kan jag somna gott, vetandes att jag i morgon inte behöver vakna med oro för detta problem som jag ICKE klarat av att lösa själv! Tack Lasse! Sov Gott!

I övrigt har jag under dagen sovit en del !  Ringt min bönevän ! Vi ber att Corona ska försvinna och att vi ej ska acceptera detta som förstör så mycket för så många!
Vi behöver anropa Herren att Han griper in på det sätt som Han finner vara bäst. Gud hör bön !
Det står i Bibeln:" BED SÅ SKA NI FÅ" Godnatt alla vänner! Sov Gott! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar