tisdag 21 januari 2020

Tisdag 21 januari 2020. Vilken trevlig födelsedag hos ett av mina barnbarnsbarn och hans familj.

Ibland halkar jag förbi ett par dagars skrivande och det är vad som nu hänt! Igen!
För att inte belasta mej själv och min fallenhet för att i tid och otid somna i fåtöljen med skuldkänslor så  går jag rakt på dagen s bedrifter!

Så behöver jag ej "dra mig till minnes"  och riskera att det blir galet eftersom dessa grå dagar utgör, för mej ett hinder att skriva om dem! Jag ser inte solen från mitt fönster som jag gjorde när jag bodde i villan.  Jag ser den om jag går ut på loftgången eller tar hissen ner till gården! Eller också kan jag nöja mig med att se dess reflexer på Statistiska Centralbyråns tegelväggar och så skylla mig själv om jag inte anstränger mig mer för att fånga dagens solstrålar.

Jo jag vet! Det kommer att bli bättre men jag lever just nu och därför skriver jag just så här.

Att ha en stor familj betyder att det oftast är någon som fyller år. Ibland får det räcka med en digital hälsning , ibland ett besök! Det senare om det är något av barnbarnen, av vilka jag nu har ett stort antal. Älskar dem alla! SÅ fina och verkligen värda all kärlek de kan få.

Efter att ha sovit bort en stor del av dagen ringde jag Färdtjänst och beställde skjuts till Adolfsberg för att fira William, 19 år!   Strax därefter ringde födelsedagsbarnets fader och meddelade att han snart skulle åka hem efter fullgjord arbetsdag och erbjöd sig att hämta mig!
Vem tackar inte ja till ett sådant erbjudande?

Snart satt vi omkring dukat bord  och, som vanligt, en läcker måltid, som jag ska lära mig att laga och bjuda mina gäster. Ungdomar nu för tiden lagar så god mat och när man frågar efter recept så svarar de att de har "GOOGLAT" Så klart ska jag googla på denna maträtt, gjord på kycklingfile'!

De bor i ett lugnt område. Både Anna-Lena och Mikael har jobbat i många år på sina arbeten och båda trivs så bra och det är något som alltid gläder mig att höra från i synnerhet unga människor!

Hemfärden företogs tillsammans med Williams mormor och morfar!

Jag hade nyss köpt en bok, som jag läst om och ville äga. Eftersom jag inte ville ge mig ut i dagens blåsväder för att köpa present så fick jag en ide' att göra den boken till födelsedagspresent.
Jag ringer i morgon och beställer ytterligare exemplar för jag vill ha ett eget.
Det roliga var att när William såg titeln så utbrast han: " Å, min klasskamrat på gymnasiet är god vän med författaren" ! Kompisen hade berättat så det blev en extra krydda, kan man säga!

 En spännande bok tror jag! Som handlar om ett destruktivt liv  men hur  ljuset kan besegra mörkret!!
Min försämrade syn gör att jag ej "slukar" böcker som tidigare då synen var god men jag ska ta reda på om det kanske finns lite extra hjälpmedel!

Kaffe och  jättegod tårta avslutade den fina födelsedagsfesten! Och, som sagt, hem kom jag och jag hann också sova i fåtöljen en stund! Som brukligt är!

Så roligt det är att träffas i familjekretsar emellanåt! Nu säger jag Natti, Natti och ser fram mot en ny dag! Med mycket sol!!! 

1 kommentar:

  1. Hej alla, jag heter Aisha Sadat, jag är gift i 20 år med min make och vi har två son, äldre en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket men det kom till en punkt när han engagerade sig i en relation med en kvinna som är hennes kollega. Jag föreställde mig det aldrig men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, hans sena kom från jobbet fick mig att tänka på saken, även på mitt 20-årsdag i mars håller jag mig borta från sex eftersom vi lovar att göra det på bröllopet jubileumsdag, 15 dagar före bröllopsdagen, medgav han att ja han hade sex med sin kollega.
    Han förde henne i min säng när jag var ute på jobbet, det betyder att mina känslor var helt värdelösa för honom, mitt mentala tillstånd är full av ångest, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan, den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och att hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig hitta ett bra stavaggregat, för det första trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen men jag måste prova förrän när jag kom över PROFET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa förhållandet och göra människor lyckliga i sin relation och några andra berättelser om andlig sjukdom.
    Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom sju dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara ett mirakel för mig, jag är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och att han nu är kär i mig som aldrig tidigare.
    Behöver du någon hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, hustru, pojkvän, flickvän, vinna lotterier, örtmedicin mot sjukdom, HIV, könssjukdomar, astma, artrit, könsbräcka, stroke eller någon slags sjukdom, andligt problem , Jobbfrämjande, tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp med alla livsutmaningar bör kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde det.

    E-post: nosaugotemple@gmail.com
    WhatsApp: +37258031247
    https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

    SvaraRadera