onsdag 15 januari 2020

Onsdag 15 januari 2020. Jag är ofta sen men håller i största möjliga mån vad jag lovat!

För att inte ännu en gång hoppa över ett givet löfte så "tar jag konen vid hornen" och går tillbaka till de 7 januari då jag berättade om byn Högskulla och vilka som då bebodde denna lilla pärla vid Östersjön . Jag lovade att jag redan nästa dag skulle berätta om de som bodde  i mellanhuset i den lilla byn med de  tre röda stugorna!

I mellanhuset  bodde under vår tid  byn flera intressanta människor, som hyrde sin bostad av bonden på stora gården. Särskilt kommer jag ihåg den pensionerade lotsen från Oxelösund, hans fru och den vuxna dottern Stina, som hade fästman, som då och då kom och hälsade på . Ytterst spännande!
Både Stina och föräldrarna flyttade dock efter en tid och det kom nya hyresgäster om vilka jag i någon mån berättade i bloggen den 7 januari.

Jag lovade då att återkomma till det äldre par som flyttade in i mellanhuset. Vill minnas att de tidigare bodde i annan lägenhet i köpingen!

Mamma fick av kommunen uppdraget att se till paret så de skulle ha det bra. Sköta tvätt och städning , laga mat osv: Eftersom vi bara hade ett staket mellan våra hus så  var det ju inte så svårt att ständigt finnas till hands.

Att gå in till tant och farbror  Pettersson  var för mej en stor glädje. De hade viss anknytning till Amerika och jag lyssnade så gärna till deras berättelser om sina liv,

De ägde ett litet  bordsur som blev mig särskilt intressant. En dag blev jag ägare till detta och det har sedan under alla år följt med i mina olika bostäder. Fortfarande har jag ej plockat ur alla kartonger efter senaste flytten för ett par år sedan men när det är gjort så hoppas jag att jag ska finna min skatt och då ska jag fotografera det lilla uret  och skicka med i en blogg.

En dag blev den gamla tanten sjuk och dog.
Efter det blev jag ännu mer ivrig att gå till den gamle fårade mannen.
En dag berättade mamma att kommunen bestämt att min kära, gamla vän inte längre kunde bo ensam utan skulle flyttas till Misterhults Ålderdomshem!

Om ni såg mig nu så skulle ni se att jag gråter!  Fast det är så länge sedan kommer jag aldrig att glömma den dagen som blev  min älskade farbror Petterssons sista i Högskulla.

 Nu gråter jag igen. Auktionen var utannonserad!  Folk stod på tomten och tittade på möbler och diskuterade hur mycket de skulle bjuda! Allt som dessa två gamla makar hade levt med under så många år skulle nu få nya ägare!  Jag har inget minne av att mamma och pappa köpte någonting

Det som gjorde mig så illa och ännu i dag får mig att gråta, är att när allt var sålt så kom det en taxi och hämtade min älskade farbror Pettersson!

Han hade under hela auktionen suttit på den öppna verandan med en soffa på var sida där han satt på den ena soffan och såg sak efter sak, möbel efter möbel bäras bort för att forslas iväg.
Jag önskade av hela mitt hjärta att jag kunde ha stoppat det hela. Jag höll mig  på avstånd men inte längre bort än att jag kunde följa  allt med blicken!

Jag är inte klar med min berättelse ännu men jag säger Natti, Natti för i morgon förmiddag  ska jag till hårfrisörskan och måste vakna i tid.
 
"Gud som haver barnen kär, se till mig som liten är!" SOV GOTT!

1 kommentar:

  1. Hej alla, jag heter Aisha Sadat, jag är gift i 20 år med min make och vi har två son, äldre en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket men det kom till en punkt när han engagerade sig i en relation med en kvinna som är hennes kollega. Jag föreställde mig det aldrig men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, hans sena kom från jobbet fick mig att tänka på saken, även på mitt 20-årsdag i mars håller jag mig borta från sex eftersom vi lovar att göra det på bröllopet jubileumsdag, 15 dagar före bröllopsdagen, medgav han att ja han hade sex med sin kollega.
    Han förde henne i min säng när jag var ute på jobbet, det betyder att mina känslor var helt värdelösa för honom, mitt mentala tillstånd är full av ångest, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan, den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och att hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig hitta ett bra stavaggregat, för det första trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen men jag måste prova förrän när jag kom över PROFET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa förhållandet och göra människor lyckliga i sin relation och några andra berättelser om andlig sjukdom.
    Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom sju dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara ett mirakel för mig, jag är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och att han nu är kär i mig som aldrig tidigare.
    Behöver du någon hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, hustru, pojkvän, flickvän, vinna lotterier, örtmedicin mot sjukdom, HIV, könssjukdomar, astma, artrit, könsbräcka, stroke eller någon slags sjukdom, andligt problem , Jobbfrämjande, tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp med alla livsutmaningar bör kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde det.

    E-post: nosaugotemple@gmail.com
    WhatsApp: +37258031247
    https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

    SvaraRadera