onsdag 8 januari 2020

Onsdag 8 januari 2020. What a day!

Nu är dagen snart slut. Barnbarnet ringde i går, som han lovat, så jag må väl vara glad!

Bara ETT utlovat samtal har jag missat i dag!  Jag har lidit av det grå vädret i dag också. Jag vet inte om solen skiner, vilket den tydligen inte har gjort!

Jag fick i alla fall bli glad minst tre gånger!  Först besök av min goda vän som jag ej träffat på lång tid. Vi hade åtskilligt att prata om.

På kylskåpet hängde en kallelse till min omtyckta distriktsläkare Åsa. Nej det blev jag inte glad för men när Kerstin i kväll ringde och jag undrade om hon, som hon brukar, sjuksköterska som hon är, skulle hämta mig i morgon och följa med mig dit och  hon talade om för mig att det är nästa måndag jag ska till läkaren. Då blev jag glad! Tänka sej en hel dag ytterligare utan att behöva lämna hemmet!

"Men på lördag ska du väl gå på Grötfest i kyrkan" sa hon när hon förstod att jag trasslat till det i min  tankevärld! "Nej det är i morgon", sa jag! Vid närmare titt på inbjudan från kyrkan insåg jag att jag nog borde gå till nattens vila. I morgon ska jag försöka komma iväg till hårfrisörskan!  På lördag Grötfest, på måndag läkarbesök! Så klart fick jag bli glad tre gånger!

Bäst av allt är att jag kunde lämna köket i befintligt skick och hälsa Jon Blund välkommen utan att ha några måsten i morgon!

Sov Gott mina vänner!  Var gärna med och bed för den unga familjefadern som jag skrev om i går och som i morgon ska opereras för hjärntumör!
  Även hans familj med fru och två små barn. Kom att tänka på sången:" Ja jag vilar, trygg jag vilar uti skuggan av Hans hand, vilar uti skuggan av Hans hand!" Gud sviker aldrig!!!!
Bed gärna för en kvinna, som inte kunnat sova för svår värk men som i morgon ska få komma till specialist! Läste i dag om att Gud aldrig tröttnar på att ge sina barn den hjälp de behöver när de vänder sig till Honom, barnsligt och förtröstansfullt! AMEN!!!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar