torsdag 19 mars 2020

Torsdag 19 mars 20 20. På min kammare vid Järntorget som vanligt!

Egentligen hade jag ännu en gång tänkt hoppa över BLOGGEN men är rädd för att jag trasslat till det tillräckligt på sistone så jag nu har att ta upp den digitala tråden och återgå till det vanliga livet.

Vad oordningen beror på undrar ni, mina läsare? Naturligtvis finns bara ETT svar:" Virus Corona!" Det enda förmldrande därvidlag är det faktum att jag så gärna skriver just "CORONA!"

Alla läsare torde vid det här laget känna till Färg och Kemikalieaffären med namnet CORONA,där jag började min affärsbana i Stockholm i Januari 1943! Något som jag kom att syssla med resten av mitt liv!
 Denna dag är det  torsdag Som de flesta dagar denna vinter så har den varit kall och (enligt mig) utan sol. Jag vet dock att de som ansträngt sig med att ta en promenad har sett solen!

Jag har tillbringat mycken tid i fåtöljen med att sova !  Plötsligt var det kväll!

Jag vet att jag lovat att inte gå ut men eftersom bullarna var slut så tog jag rullatorn ochgav mig iväg till Butiken  för att inte behöva börja morgonkaffets njutning utan bulle.

Minsann, hade de inte stora påsar med Skogaholms runda, släta kardemummabullar?
Jodå, nu är morgonkaffet räddat!

Att Coronaviruset tagit flera äldre människors liv har TV kungjort för oss.

Jag har aldrig varit "bra" på det här med sjukvård så jag ger mig inte in i den djungeln utan säger  till oss alla:" Var inte rädd!" Hur var det Jesus sa? " TRO på Gud , tro också på ,mig!"
Jaa, det gör vi!

Vill gärna här be om förbön för en kvinna som jag i kväll pr telefon lovat be för och som längtar efter frid i sin själ och att hon ska få uppleva frid med människor i hennes närhet. Att Gud tar hand om de människor som är berörda!
Jag blev både förvånad och glad över samtalet eftersom vi ej talat med varandra på mycket lång tid och jag nu insåg att hon kunde ringa mig och be om hjälp i bön ! Gud älskar alla berörda!

Att få vara med om att vänner efter så lång tid minns att det finns en Gud som bryr sig och att en medmänniska på långt avstånd, som beder kan få vara med  att be om FRID för ett sargat hjärta och att vi tillsammans kan få vara med om att se hur Gud vänder allt till det bästa när vi litar på Hans löften! 
" Bred dina vida vingar , o Jesus över mig" spelar en vän ibland  om kvällarna och ringer en signal till mej och säger:" Nu spelar jag "Bred dina vida vingar" för dej. Sov Gott! Vilken hälsning att få till natten!  Sov Gott mina vänner och så ser vi framåt och uppåt och tänker på varandra i vetskap om att Gud alltid är med oss!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar