tisdag 26 november 2019

Tisdag 26 november 2016.

Ja så blev det som jag befarade. Skulle i dag avsluta bloggen om resan till Göteborg lovade jag i går.

Jag tar mig friheten att uppskjuta detta roliga till i morgon kväll för att nu inta sängen. 
Jag har i dag varit hos min så omtyckta hårfrisörska som älskar sitt yrke men som skulle behöva fler kunder för att få möjlighet att slippa jobba extra " i välfärden" för att få det hela att gå ihop.  Hon är så enormt duktig och jag är så nöjd. Salong Monique ligger på Lövstagatan. När jag bodde i villan hade jag nära dit men nu tar jag i regel Färdtjänst dit och promenerar hem. I dag tog det 45 minuter till Järntorget där jag bor. Jag är angelägen om att promenera när det är möjligt. Mina ben behöver den ansträngningen. 

I morgon kommer Kerstin, Ulla och Lennart hit och "adventstädar" och sätter upp gardiner, stjärnor och adventsljusstakar.  På lördag kommer de tillbaka då de har bakat saffransbröd och annat gott som alla fyra familjerna bidrar till och jag gör ingenting!
Så klart är jag tacksam. Särskilt som synen sakta avtar och jag har lite svårare att se brödet i ugnen. 
Så klart ska jag baka mina favoritkakor till jul men det känns bra att ha ett grundförråd att ta av.
Jag bara nöjesbakar lite. 

I dag fick jag meddelande från vår ungdomspastor i min kyrka att han vill komma med en julblomma. Det är så roligt att det i regel är en ungdom som kommer med julblomma varje år. Jag älskar alla åldrar men har under årens lopp haft många ungdomar som mina förtrogna vänner, vilket jag har trivts med. 

Nu kom , som vanligt en signal ur djupet av mitt hjärta  att det är dags för sängen så nu säger jag GODNATT till er alla! Sov Gott Vi har mycket att tacka Gud för och SÅ mycket att be om.
Bränder i Australien  och Jordbävning i Albanien är kvällens stora nyheter! 
Levi Petrus, den kände Pingstpastorn skrev en sång för länge sedan. "Svenska folk du borde tacka  Gud för landet han dig gav!. 

Ibland när jag tänker på allt av Guds omsorg och bönesvar jag själv fått uppleva så gråter jag och tackar Gud! "Var dag är en sällsam gåva, en skimrande möjlighet", sjunger vi i en sång. Låt oss tänka på det och ta vara på de möjligheter vi har att vandra tillsammans med Gud och utföra det goda som han vill gör för sin skapelse. Natti, Natti!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar