onsdag 27 november 2019

27 november 2019. Vilken rolig dag det blev! Men var är min iPhone. Funderar gör jag!

Nog finns det tillfällen då man är tacksam för datorn. Som i kväll när jag inte hittar min iPhone!
Nu vet ni det och har någon sett den och VET så skriv några ord om var jag kan hitta den. Det är första gången den trogne vännen håller sig borta.

Eftersom jag var hos Beata på Salong Monique och blev permanentad i  går så kan ni ju föreställa er hur fin i håret jag är. Jag tar ett foto en dag när livet rullar på som vanligt igen och skickar iväg på nätet!

I dag kom Kerstin, Ulla och Lennart för att fixa adventstämning i mina två rum och kök. Många saker försvann när jag flyttade från villan. En del gav jag bort, annat forslades till Second Hand, men advents och julsakerna fanns med i sina kartonger och är nu på plats! Det är inte så enkelt att flytta från en villa till en lägenhet .

Skillnaden är stor och om man hunnit upp i hög ålder är det svårt att efter 20 år hänga med i  svängarna! Jag har det bra i mitt nya hem och roar mig ibland med att väga det positiva mot det negativa för att bara konstatera att ALLT har SIN tid och att "min tid är nu" och då gäller det att göra det bästa av dagar som återstår!

Har man då fyra fantastiska barn, som finns där för att göra allt så bra som möjligt för sin åldrande mamma, så fylls man av tacksamhet!

Nu är här så rent och fint. Mattorna skakade, golven torkade, Gardiner och Paradhandduk nystrukna och upphängda, Adventsljusstakar och d:o Stjärnor på plats!
Från restaurangen hämtades god lunchlåda innehållande fisk i dag. Maten så god och varm att ätas direkt. Vi gillar det. Kaffe fixar vi här hemma!


Så blev det en trevlig dag också i dag! TV har annat att berätta! Skogsbränder, den stora jordbävningen i Albanien! Livet är ingalunda rättvist!
Svenska banker inblandade i s.k. "Penningtvätt", som "Uppdrag Granskning " kunde berätta om!

Hur gott  att veta att tron på en god Gud är det mest pålitliga jag har och att EN dag kommer det att hända att Jesus kommer åter för att möta de sina och vi får uppleva det som står i Bibeln att "En ny himmel och en ny jord har Gud berett! Jag är så tacksam för att jag i hela mitt liv fått leva med detta framtidshopp. Många gånger har jag tackat Gud för det jag fick lära mig som barn.

"Det finns en Gud som EVIG är! Hans Nåd vardag mig bär. Hur än det skiftar på min stig, Han vakar över mig! Hans kärlek rik och underbar, som skogens källa frisk och klar! Hans NÅD emot mig den är ofattbar. Jag tackar dig , min Gud!"
Den sången sjöng jag tillsammans med Georg i vår ungdom.

På tal om Georg så fick jag i dag en gråtattack när jag såg på hur julfint här var. Jag grät och mindes jular när vi var en familj  och jular då han kom hem från sitt jobb i Stockholm. Hans stora öppna famn och hur vi såg fram mot många dagar tillsammans.
Jag behövde få gråta av mig lite! Nog är det märkligt att efter nästan 30 år gråta av längtan efter den man som jag en gång som 17åring träffade i Stockholm !

Nu kallar sängen fast jag sovit i fåtöljen också i dag sedan "gänget" gjort allt så väl för mig! SÅ tacksam!Natti, Natti! Sov Gott, alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar