onsdag 24 juni 2020

Onsdag 24 juni 2020. En underbar försommardag i Onsala!

Den goda gröten som serveras mig på rummet gör mig så gott! När jag flyttade in på Boendet, som det nu heter , det som tidigare kallades ålderdomshem, så fick jag välja. Frukost serverad på rummet eller äta i matsalen. Med min benägenhet att ha lång startsträcka så valde jag frukost på rummet!
Något jag inte ångrar!

Lunch och kvällsmat äter jag tillsammans med övriga boende i matsalen, som där jag hör hemma heter GRANEN. Alla vet  vilken matsal  de ska till!

I dag har det varit en ljuvlig försommardag !
När jag flyttade in här i den lilla lyan ,27 kvm så var Gud så god, som Han alltid är och gav mig en uteplats där nu både Vindruvor, tomater och ett par krukväxter får plats tillsammans med mitt runda trädgårdsbord och de fyra "Gungstolarna". SÅ tacksam för detta finautrymme med stora gräsmattan som  tar vid där stenplattorna  slutar.

Om en stund ringer ett barnbarn, som är på väg hem från jobbet !
Att barnbarnen håller kontakten med mej, enligt min önskan är något som hjälper mig att överleva denna Coronatid som kom som ett gissel över Sverige och Världen! Påfrestande på psyket för oss alla!!!!!   Må Gud snarast ta denna plåga från oss! Kriget mellan det onda och det goda  fortsätter . men vi VET  att  GUD har sista ordet! Därför "fruktar vi intet ont, ty Han är med oss och Hans käpp och stav de trösta oss" som det står i Psalm 23,

Efter en lång promenad i eftermiddag är jag ganska trött och väljer nu att gå till nattens vila!
Sov Gott mina vänner! Gud är god!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar