måndag 29 juni 2020

Måndag 29 juni 2020. Besök avslutade en tråkig dag !

Igår var det söndag. Ulla och Lennart kom hit på hemvägen till Örebro efter att ha gästat hos Elsemarie och Lasse i Onsala för att säga adjö!

Själv sov jag bort en del av dagen. Som så ofta numera!

I dag var jag ledsen redan när jag vaknade. Att vara ledsen när man vaknar  är inte bästa sättet att vakna!

Jag sov efter frukost en bra stund. Kerstin ringde.
Så hände sig att efter lunch kom Elsemarie och Lasse i sällskap med Svensklärare Lars från Örebro
Både kollegor och goda vänner!  Lars är också min vän sedan flera år. Så roligt att ses igen!

Nu fick jag del av de goda bullar som Elsemarie bakat i dag. Hallon och blåbär, så goda  i små plastförpackningar., marsipan, de där lagom stora bitarna som passar till en kopp kaffe efter maten! Jag är så förtjust i dessa och det vet Elsemarie och Lasse. Eftersom jag, på grund av Corona, ej får besöka dem så satt vi på husets utsidan på min bostad , på behörigt avstånd och pratade. Utan fika.
 
O, vad jag och hela världen är trötta på Corona. Märkligt är att det har blivit stiltje över kontakter och mycket annat i dessa dagar  och ingen vet hur länge det ska fortgå.

Trion som i dag hälsade på hos mig var i går i Ullared och handlade och det var stor skillnad där också vad gäller antal kunder! Jag fick dock schampo och balsam så det kommer att räcka mycket länge. Tacksam är jag, så klart!

Roligt var det att få besök men det blir så tråkigt att bli ensam. Man vill vara med sin familj  både när man är ung och när man är gammal.

Att Elsemarie och Lasse och jag bor i Onsala gör ju att vi kan ses utomhus med rekommenderat avstånd oss emellan ! Jag bara undrar hur länge människor skall orka med att leva så här isolerat.
Före Corona ordnades aktiviteter och utflykter också på det här boendet och vi ser fram emot en dag då Corona försvunnit för gott!

Nu går jag till nattens vila och ser fram emot morgonkaffe till kardemummabullar så goda,som jag fick i dag! Sov Gott mina vänner!  God är god och är alltid trofast och Han kan det inte vi förmår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar