tisdag 2 april 2019

Tisdag 2 april 2019. En del dagar blir speciella!

Eftersom jag är på väg till sängen så bör det bli en kort blogg i kväll!
Det har varit en dag med något trolskt över sig.  Med och motgångar har turats om att sätta färg på min dag! Solen strålade. Trevligt besök av Kristin som var här i närheten och kom upp för en fika!

Jag har svårt att bli av med den omtalade "julsjukan", som började  annandag jul och inte vill släppa taget. Men när jag i dag använde mig av ordet julsjuka så upplyste mig en dotter om att det var fel benämning.  Det är nämligen så att "det går" just nu "småförkylningar" och till den kategorin hör min snuva,hosta,nysningar, halsont, huvudvärk, nästäppa och lite andra småkrämpor!
Jag har inte allt på en gång utan lite då och lite då, försökte jag förklara men det var för sent för diagnosen var redan ställd, Bara så ni vet!!

En del TVtittande på "FORUM" om åldrandets välsignelse (?) var intressant.
Telefonsamtal från min svåger, boende utomlands var en överraskning.
Kontakt med en tjej som jag tappade kontakten med för ett tag sedan men som nu kommer att resultera i ett kärt sammanträffande hör till dagens höjdpunkter.

Jag tror att jag i går erbjöd mina bloggläsare att få vara med i förbön för en arbetsplats !
Ibland kommer bönesvaren snabbt. Så vad gäller detta så  får ni nu vara med och tacka och prisa vår store Gud som grep in på ett oväntat sätt men så tydligt att "han gör vad människor icke förmår"
som vi sjunger i en sång. Gud tar ibland underliga vägar när han vill hjälpa sina barn.
Redan i dag kom detta bönesvar på ett något ovanligt sätt! All ära till vår store Gud, som vet bäst tid och sätt att hjälpa! Han tar de vägar han ser är de bästa och vi är trygga!

Nu är jag så sömnig så jag säger GODNATT till er alla , mina vänner! Sov Gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar