fredag 26 april 2019

Fredag 26 april 2019. Sjuk eller inte sjuk! Det är frågan!

NÅGOT är det som är fel i alla fall. Jag ska få komma till min läkare nästa vecka. Säger som Filip "Vi kan fjåga mamma och hööja vad hon säjjej" när han inte ville göra som jag sa.
Nu är det dags för mej att höra vad min läkare säger!

Länge har jag känt mig lite "halvdan". Olika småkrämpor dyker upp lite hur som helst. Och när som helst.  Men jag "funkar" ändå rätt skapligt vad gäller huvudet även om jag visst märker att minnet ibland har sina luckor.  Men nu ska vi vara glada.

Häromdagen fick jag en vänlig tillsägelse att skriva tidigare på dagen då jag inte är trött. Denne bloggläsare hade upptäckt det jag själv länge varit medveten om.
De sena bloggarna gör att jag förminskar och förkortar så innehållet blir lidande.
Jag sneglar mot sängen i stället för att ägna mig åt det jag ska skriva.

Just nu är timmen sen och jag nöjer mig, ännu en gång, med att endast berätta om dagen.
Tid var beställd hos hårfrisörskan. Färdtjänst för att ta mig dit också.
 Vädret var strålande och jag försöker att använda benen så mycket jag kan så jag tog promenad hem.
Köpte lunchlåda i min Närbutik samt en extra låda med färska grönsaker! Så jättegott och så behändigt !

Kristin kom och vi satt på Balkongen och fikade med Svens goda bullar. Jag är så tacksam för att han kommer och lägger goda bullar i min frys för jag har inte bakat varken bullar eller kakor på länge men jag drömmer om att få ork nog att baka någon dag.

När Kristin gått hem gick jag till sängen och sov länge.  Det är just detta ständiga sovande som gör att jag säger att något är fel för att sova onaturligt mycket  på dagtid är inte naturligt!
Inte för mej i alla fall! Jovisst, jag vet att jag är gammal, lever på övertid måhända.

TV meddelar att det är torrt i markerna och skogsbränder förekommer över hela landet. På tisdag är det Valborgsmässoafton och brasornas kväll. I flera kommuner har man bestämt att inte tända någon våreld den 30 april detta år.  Nog säkrast!

För många år sedan satt jag en Valborgsmässoafton tillsammans med Georg och  hans resegrupp i ett flygplan  på väg till Arlanda från en resa i Mellanöstern. Jag minns hur fantastiskt vackert det var att från flygplanet se flera "majbrasor" vartefter vi reste genom landet. Då var det normalt aprilväder!

Märkligt nog är jag trött trots allt sovande under dagen. Tobias  ligger sjuk i feber och måste stanna hemma från jobbet i dag.

Nu säger jag GodNatt till er alla mina vänner! Är så tacksam till Gud för att han är så god och aldrig sviker.
I dag ringde min "nyupptäckta" kusin! Vi är goda vänner och tycker båda att det hade varit roligt om vi träffats tidigare i livet. Vi pratade länge. Hennes mamma och min mamma hade samma mor men ej samma fäder.  Hennes liv har kantats av många problem, som jag sluppit undan!!
När jag kommit hem från Island i juni ska döttrarna och jag åka dit och hälsa på och uppmuntra lite.
Som jag sagt tidigare: "Livet är inte rättvist".

Nu är det dags att tacka Gud för dagen som gått och för hans aldrig svikande kärlek till sin skapelse.
Sov Gott, mina vänner! Gud är god!!!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar